Published On: joi, Aug 25th, 2011

Inspector al Directiei de Asistenta Sociala, prins in coma alcoolica la volan

Share This
Tags

* barbatul, in varsta de 36 de ani, avea o alcoolemie de aproape 4 la mie si se afla in timpul serviciului

Un brailean de 36 de ani, care este inspector in cadrul Directiei de Asistenta Sociala subordonate Primariei Braila, a fost depistat de politisti la volanul masinii sale, intr-o stare avansata de ebrietate. Potrivit informatiilor pe care le detinem, L. Mocanu, care conducea masina personala in apropiere de Calea Galati, a atins usor, in trafic, rand pe rand, trei masini, insa nu a oprit, ca sa vada ce s-a intamplat, ci si-a continuat drumul. Suparat, ultimul dintre soferi l-a urmarit si a sunat la 112, pentru a anunta ce s-a intamplat si a cere ajutorul Politiei.O patrula de politie a ajuns rapid in locul indicat si l-a oprit pe soferul care nu mergea, ci conducea “pe trei carari”. Mocanu a fost pus sa sufle in etilotest, iar oamenii legii au fost suprinsi sa vada rezultatul: 1,98 mg alcool pur in aerul expirat, ceea ce insemna o alcoolemie de circa 3,96 la mie, in sange.

Inspectorul a negat ca ar fi baut, insa in zadar; el a fost condus la spital, in vederea recoltarii probelor biologice de sange, care vor confirma, fara dubiu, care era starea lui.

In paralel, conducerea Directiei de Asistenta Sociala a declansat o ancheta in acest caz, iar inspectorul risca sanctiuni disciplinare. Mai exact ori se va taia din salariu pe o perioada determinata, ori va fi concediat, ori va fi suspendat contractul de munca, in functie de cele constatate de comisia de disciplina”.

Deocamdata, barbatul si-a depus cerere de concediu, pentru a se linisti, inainte de a infrunta problemele pe care si le-a facut singur si la serviciu  si cu legea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-