Published On: vin, Aug 12th, 2011

Il paste mazilirea pe directorul Maternitatii brailene

Share This
Tags

* pentru ca directorul Radu Dutu nu l-a informat corect despre situatia economica a spitalului, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, are de gand sa-l schimbe * inlocuirea se va intampla saptamana viitoare, cand Maternitatea va deveni sectie a Spitalului Judetean

Seful Maternitatii brailene, Radu Dutu, care oricum isi pierde functia de director de spital, in urma fuziunii unitatii sale cu Spitalul Judetean, risca sa nu mai ramana nici macar sef de sectie, asa cum ar suna noua titulatura pe care ar fi urmat sa o primeasca dupa 13 august. Anuntul a fost facut astazi de presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, ce s-a declarat nemultumit ca actuala conducere a Spitalului de Obstetrica Ginecologie i-a furnizat informatii incomplete despre situatia economica a unitatii: “Avem probleme de management la Spitalul de Obstetrica Ginecologie, probleme destul de neplacute si voi lua masuri saptamana viitoare. Asta nu inseamna ca ne debusoleaza sau ne afecteaza grav, dar e o neregula acolo legat de gestionarea fondurilor, in sensul ca au ceva datorii si nu-mi place lucrul asta. Dar vom vedea ce vom face”.

Intrebat daca atunci cand spune ca va lua “masuri” se refera la schimbarea conducerii Maternitatii, Stancu a confirmat: “Bineinteles. Nu pot sa admit astfel de comportamente. Ei au ascuns efectiv situatia reala din acest spital si nu-mi place lucrul asta. Mie daca-mi spui in fata, indiferent  daca e lucru bun sau rau, gasim impreuna solutii, sau cel putin sunt in cunostinta de cauza. Dar dupa 13 august, Spitalul de Obstetrica Ginecologie oricum nu mai are conducerea actuala, ci va trece sub bagheta conducerii Spitalului Judetean, unde va deveni Corpul D si vom vedea cum ne vom organiza.

Deja am hotarat sa gaseasca o cale legala ca sa nu mai facem mancare si sa nu mai spalam rufele la Spitalul de Obstetrica Ginecologie, ci sa treaca pe centralizare, adica sa se faca aceste lucruri la Spitalul Judetean”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-