Published On: joi, Aug 4th, 2011

HC Dunarea incepe astazi la Bacau seria partidelor de verificare

Share This
Tags

Cu gandul la o evolutie cat mai buna in viitorul sezon al ligii nationale la handbal feminin, al carei start va a loc pe date de 3 septembrie, HC Dunarea incepe astazi seria partidelor de verificare cu un prim turneu ce se va desfasura  la Bacau. La aceasta competitie, dotata cu „Trofeul Municipiului Bacau” vor participa Rulmentul Brasov, Otelul Galati, HC Dunarea Braila, precum si gazdele de la CSM Bacau, formatii care vor juca intre ele in sistem turneu dupa principiul „fiecare cu fiecare”. Brailencele au efectuat in perioada 17-27 iulie un stagiu de pregatire centralizat la Gura Humorului, acolo unde antrenorul Ioan Baban a pus accentul pe pregatirea fizica, iar acum handbalistele de la HC Dunarea sunt in fata primelor jocuri de verificare.

Cu gandul de a castiga turneul din orasul moldav, Ioan Baban a deplasat la Bacau urmatorul lot de jucatoare: Gabriela Vasile, Laura Bujoiu (de la LPS Braila) si Gabriela Voicu (portari); Adina Brot, Nicoleta Eseanu, Liliana Craciun, Ramona Constantinescu (de la HCM Buzau), Ana Maria Dragut, Anastasia Yuschcenko, Anastasia Lovach (ambele din Ucraina), Roxana Tabarcea (de la LPS Braila), Ionela Irimia, Ana Ionela Goran (de la HCM Buzau), si Andreea Adespii (jucatoare de camp). Din lotul formatiei noastre mai fac parte Andreea Barbos (adusa de la HCM Baia Mare) si Gabriela Perianu, dar ambele jucatoare sunt plecate cu lotul reprezentativ al Romaniei la Campionatul European de handbal rezervat echipelor de tineret care a inceput ieri in Olanda.

Totodata, din lotul HC Dunarea nu mai fac parte pentru noua editie de campionat Irina Tomuleanu, Irina Radovici si Jeanina Luca, jucatoare la care s-a renuntat, Ana Maria Lazar a fost imprumutata pentru un an la CSM Unirea Slobozia, in timp ce pe Ada Moldovan si pe Cosmina Dancu nu se va putea conta in viitorul sezon competitional deoarece sunt insarcinate.

La turneul de verificare de la Bacau, partidele se vor disputa dupa urmatorul program:

Astazi: Otelul Galati – Rulmentul Brasov (ora 10)

CSM Bacau – HC Dunarea Braila (ora 12)

HC Dunarea Braila – Rulmentul Brasov (ora 16.30)

CSM Bacau – Otelul Galati (ora 18.30)

Maine: HC Dunarea Braila – Otelul Galati (ora 10)

CSM Bacau – Rulmentul Brasov (ora 12)

Totodata, conducerea clubului HC Dunarea aduce la cunostiinta iubitorilor handbalului din Braila faptul ca la sfarsitul saptamanii viitoare sala „Polivalenta” va fi gazda unui alt turneu de verificare la startul caruia se va afla HC Dunarea Braila precum alte trei formatii din liga nationala, a caror comfirmare de prezenta va veni pe adresa clubului brailean abia la inceputul saptamanii viitoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-