Published On: lun, Aug 22nd, 2011

HC Dunarea a terminat pe locul al doilea la „Trofeul Maramuresului”

Share This
Tags

La sfarsitul saptamanii trecute, mai exact in perioada 18-21 august, la Baia Mare au avut loc meciurile unei foarte interesante competitii de handbal feminin dotata cu „Trofeul Maramuresului, acolo unde HC Dunarea a avut o comportare foarte buna reusind sa castige trei dintre cele patru partide jucate. La aceasta editie cu numarul 15 a prestigioasei competitii, au fost invitate sa participe Universitatea Jolidon Cluj (vicecampioana Romaniei), CSM Bucuresti, HC Dunarea Braila, Bekesaba Elore (Ungaria) si bineinteles HCM Baia Mare. in primul meci al turneului, HC Dunarea Braila a invins cu 30-19 chiar pe gruparea maramureseana, gazda a competitiei, dupa un joc in care golgeterele partidei au fost Andreea Adespii si Anastasia Lobach.

Elevele antrenate de Ioan Baban nu au avut emotii nici in partida care a urmat  in care adversara le-au fost junioarele de la CSM Bucuresti, brailencele impunandu-ce cu un categoric 37-27. A urmat apoi dusul rece al HC Dunarii, deoarece brailencele au pierdut cu 25-28 partida jucata impotriva vicecampioanelor de la Universitatea Jolidon Cluj, iar in ultimul meci jucat la Baia Mare fetele noastre au trecut cu 26-24 de unguroaicele de la Bekesaba Elore. Punctele succesului, pentru HC Dunarea, in acest din urma joc au fost marcate de Anastasia Lobach si Loredana Iancu (cate 6 goluri), Ana Maria Dragut (5 goluri), Liliana Craciun si Andreea Adespii (cate 3 goluri), Anastasia Yushenko, Ionela Irimia, si Nicoleta Eseanu (cate 1).

Dupa aceste rezultate, HC Dunarea Braila a terminat competitia pe locul al doilea cu 6 puncte, trofeul sculptat din lemn masiv, ce are o greutate de 15 kilograme, fiind castigat de Universitatea Jolidon Cluj care a terminat competitia neinvinsa. La aceasta competitie, antrenorul Ioan Baban a avut la dispozitie urmatoarele jucatoare: Gabriela Voicu, Gabriela Vasile, Laura Bujoiu (portari); Adina Brot, Nicoleta Eseanu, Liliana Craciun, Ramona Constantinescu, Ana Maria Dragut, Anastasia Yuschenko, Loredana Iancu, Roxana Tabarcea, Ionela Irimia, Anastasia Lobach, Ana Ionela Goran, Andreea Adespii, si Andreea Barbos (jucatoare de camp)

Pentru HC Dunarea Braila urmeaza un nou turneu de sala care va avea loc in perioada 25-28 august, la Ploiesti, dar numele celorlalte echipe participante vor fi aflate abia maine, atunci cand formatiile invitate vor confirma (sau nu!) prezenta la competitie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-