Published On: mar, Aug 16th, 2011

Gheorghe Bunea Stancu va fi candidatul USL pentru presedintia Consiliului Judetean

Share This
Tags

* PSD si PNL si-au impartit judetele si au stabilit deja candidatii pentru presedintia consiliilor judetene, iar Braila a fost adjudecata de PSD

Conducerile PSD si PNL  si-au stabilit, la nivel central, modul in care vor candida, in fiecare judet in parte, sub sigla comuna USL.

Astfel, Adevarul da publicitatii harta cu propunerile candidatilor USL la presedintia Consiliilor judetene, asa cum a fost convenita intre cele doua parti. Potrivit sursei citate, PSD va furniza candidatii proprii in cele 15 fiefuri ale sale si in plus, va mai face nominalizari in alte cinci sau sase judete, in timp ce PNL va oferi candidatii pentru 20 judete.

Sunt insa si judete in care cele doua partide nu s-au inteles inca asupra candidatilor, cum ar fi Iasi, Buzau si Ilfov, iar in perioada urmatoare, liderii PSD si PNL trebuie s rezolve aceste dispute. In Iasi , lupta este intre liberalul Cristian Adomnitei si conservatorul Tudor Ciuhodaru. La Buzau , disputa are loc intre social-democratul Victor Mocanu, actualul presedinte al Consiliului Judetean si liberalul Cristinel Bagiu. La Ilfov, disputa este intre vicepresedintele PSD Robert Negoita si seful PNL Ilfov, Marian Petrache.

Amintim ca la alegerile locale din 2008, PSD a castigat sefia a 17 consilii judetene, iar PNL, doar 5.

Iata insa harta cu propunerile pentru sefia Consiliilor Judetene, asa cum a  publicat-o Adevarul :

Comentarii

comentariu

About the Author

-