Published On: lun, Aug 29th, 2011

CS Balotesti – Conpet Ciresu 1-1

Share This
Tags

Desi multi erau erau foarte sceptici in ceea ce priveste viitorul Conpet-ului Ciresu in actuala stagiune a ligii a treia, iata ca formatia antrenata de Vasilarie si Ionel Ivan incepe sa faca „valuri” prin acest esalon. Nu de alta, dar dupa succesul cu 2-0 din prima runda obtinut in meciul cu bucurestenii de la Comprest GIM, brailenii au terminat vineri la egalitate, 1-1, disputa din deplasare de pe terenul echipei CS Balotesti! Partida de la Balotesti a fost una destul de echilibrata, in care gazdele au dominat (oarecum) teritorial si au prestat un joc destul de dur, la intimidare, trecut cu vederea de centralul Liviu Gligoras (Targoviste), in timp ce brailenii au incercat sa contracareze acest lucru printr-un joc cu multe pase si cu actiuni in viteza. Dealtfel, la capatul unei asemenea faze Conpet Ciresu a reusit sa deschida scorul, in minutul 55. Oprea a luat o actiune pe cont propriu, a depasit in viteza trei adversari, a centrat perfect in fata portii gazdelor, iar Puscasu a reluat in plasa deschizand scorul: 0-1!

Pana in acel moment nu am consemnat decat cate o faza de poarta pentru ambele combatante, irosite de Mariusan (min.15) si Puscasu ( min. 25), in rest s-a jucat la mijlocul terenului. Dupa ce au primit golul, gazdele s-au napustit catre poarta aparata de Stoica, si au abuzat de foarte multe centrari in careul brailean, iar in minutul 66 Sein a reusit sa reia cu capul in plasa o lovitura de colt de pe partea dreatta: 1-1!!

Brailenii s-au trezit rapid la realitate si au revenit in joc, iar in minutul 79 Nicolita a scapat singur in careul advers dar a fost deposedat in ultima instanta de un aparotor al gazdelor. Putea fi 1-2 in minutul 85, dar Puscasu a fost oprit din drumul spre gol de o semnalizare eronata a asistentului Constantin Badeanu, care a considerat ca atacantul brailean se afla in pozitie de ofsaid!! Una peste alta, rezultatul obtinut de Conpet Ciresu la Balotesti, este unul echitabil dupa modul in care au evoluat ostilitatile pe terenul de joc, iar dupa aceasta partida brailenii au acumulat patru puncte si se afla pe locul patru al seriei a doua a ligii a treia, dupa ACS Berceni, Unirea Slobozia, si CS Afumati, toate acestea avand cate 6 puncte.

Dupa jocul de la Balotesti, antrenorul principal de la Conpet Ciresu ne-a spus fericit: „Felicit toti baietii pentru modul in care au jucat astazi, iar rezultatul de egalitate este unul echitabil in opinia mea, avand in vedere ca arbitrii au favorizat gazdele cu mai mult de 5%. Am jucat totusi cu o echpa buna, dar am avut si noi momente in care am fost peste ei, dar atunci cand ne-am luptat cu jucatorii adversi am fost depasiti doar de gabaritul jucatorilor gazda. Acum urmeaza insa momentul adevarului pentru noi, intrucat in etapa viitoare jucam acasa cu liderul seriei, ACS Berceni, o partida pe care vom face tot posibilul sa nu o pierdem chiar daca acest lucru pare imposibil de realizat. Dar in fotbal s-au mai vazut minuni, iar daca vom avea publicul de partea noastra, cred ca putem incerca sa castigam un punct” – a spus tehnicianul Conpet-ului.

In jocul de la Balotesti, antrenorul brailenilor Vasile Darie a inceput meciul in urmatoarea formula de echipa: Stoica – Grozea, Musat, Cotiga, Baciu – Baicu, Perca, Puscasu – Oprea, Nicolita, Craciun. Au mai jucat: Craciunescu, Stoian, si Popa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-