Published On: joi, Aug 25th, 2011

Fotbal – Liga a III-a (etapa a II-a) Primul meci in deplasare pentru Conpet Ciresu este astazi la Balotesti

Share This
Tags

Dupa ce in etapa inaugurala a ligii a III-a, Conpet Ciresu a debutat cu o frumoasa victorie pe teren propriu (2-0 cu Comprest GIM Bucuresti), iata ca astazi elevii antrenati de Vasile Darie si Ionel Ivan sustin primul meci in deplasare din actuala stagiune, pe terenul echipei CS Balotesti. Partida se anunta a fi una extrem de dificila pentru „ciresari” deoarece gazdele lor de astazi au pierdut in etapa inaugurala cu 0-1 partida jucata pe terenul echipei CS Stefanesti, iar acum obiectivul lor este acela de a castiga toate cele trei puncte puse in joc. Dar iata ce ne-a declarat Vasile Darie inaintea acestei dispute foarte importanta pentru Conpet Ciresu: „Stiu ca ne asteapta un joc foarte greu in aceasta etapa, dar toti jucatorii braileni sunt concentrati asupra meciului de la Balotesti, deoarece aceasta partida reprezinta pentru ei primul examen major din cariera lor de fotbalisti. In conditiile in care toti cei care vor intra pe teren vor respecta indicatiile venite de pe banca tehnica, cred ca putem scoate un rezultat favorabil, dar pentru asta trebuie sa fim foarte atenti in faza de aparare, dar si in faza de atac acolo unde nu avem voie sa irosim eventualele ocazii pe care ni le vom creea. Atmosfera in lot este una destul de buna, si cred ca gazdele nu vor fi impinse de la spate de brigada de arbitri, deoarece prin liga a III-a se mai practica acest lucru” a spus tehnicianul brailean.

Avand in vedere ca in fotbal exista o lege nescrisa comform careia echipa invingatoare nu se schimba, antrenorii Vasile Darie si Ionel Ivan vor incepe jocul de la Balotesti cu aceeasi formula castigatoare din etapa trecuta care a invins pe Comprest GIM Bucuresti, si anume: Stoica – Grozea, Musat, Cotiga, Baciu – Baicu, Perca, Puscasu – Oprea, Nicolita, Craciunescu.

Partida dintre cele doua formatii va fi arbitrata la centru de Liviu Grigoras (Targoviste) acesta fiind ajutat la cele doua tuse de asistentii Constantin Badeanu (Moreni) si Ionut Dutu (Targoviste), in timp ce observatori vor fi Ion Olteanu (Bucuresti) si Decu Crangasu (Ploiesti).

In aceasta etapa a doua, din seria a doua a ligii a III-a se mai joaca astazi dupa amiaza urmatoarele partide:

CS Afumati – Dunarea Calarasi

Comprest GIM Bucuresti – Rapid II Bucuresti

ACS Berceni – CS Stefanesti

Viitorul Chirnogi – Viitorul Axintele

Unirea Slobozia – CS Eforie

CS Tunari – Eolica Baia

CS Voluntari sta deoarece Phoenix Ulmu s-a retras din campionat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-