Published On: Soare, Aug 21st, 2011

FC Botosani – CF Braila 1-0 REZUMAT VIDEO

Share This
Tags

Microbistii braileni au asteptat plini de speranta primul meci al noului sezon de liga a doua pentru CF Braila, care a inceput cu o deplasare la Botosani, acolo unde se credea ca noutatile aduse in aceasta vara de Ion Viorel vor face un meci bun si vor castiga cel putin un punct din disputa cu FC-ul local. Partida dintre cele doua formatii a fost pe ansamblu unul foarte anost, in care situatiile de poarta se pot numara pe degetele unui singure maini, iar la finalul jocului gazdele s-au impus cu scorul de 1-0 datorita unui sut expediat de Patache (in minutul 38) de la 20 de metri, iar mingea s-a dus in coltul lung al portii aparate de Leu. In rest fazele de poarta au lipsit aproape cu desavarsire, dar cu greutate vi le putem enumera pe acelea care au semanat oarecum cu un meci de fotbal. Astfel in prima repriza, doar reluarea lui Matis, cu capul din 6 metri peste poarta lui Leu (min. 16), si sutul pe langa poarta a lui Borbely de la 20 de metri (min. 18) au fost  asa zisele faze da poarta, cu exceptia golului marcat de Patache. In partea a doua am consemnat doar sutul lui Vascan pe langa poarta braileana de la 20 de metri (min. 47), si ratarea lui Sandu din minutul 92, atunci cand acesta a scapat singur spre poarta lui Leu, dar a intrat in unghi mort si a trimis pe langa. In aceasta parte secunda CF Braila a dominat cu autoritate la capitolul „posesie a mingei” dar la mijlocul terenului, pentru ca elevii antrenati de Ion Viorel nu si-au creeat absolut nicio faza de a marca la poarta gazdelor!!

Avand in vedere ca nici in amicalul de la acum o saptamana pierdut cu 0-3 in fata echipei Astra II Giurgiu, brailenii nu si-au creeat vreo ocazie de a marca,  in situatia in care a avut pe teren (in ambele meciuri!!) doi „atacanti pursange”, (pe Borbely si Palimaru), ar trebui ca Ion Viorel sa lucreze mai mult la antrenamente faza de finalizare. Nu de alta, dar pentru a se putea castiga un meci de fotbal prima conditie este aceea de a suta pe cadrul pottii adverse. CF Braila a sutat pe cadrul portii adverse doar in partidele de verificare in care adversari (net inferiori) i-au fost Dunarea Tichilesti, Fortino Ianca, sau Dinamo III Bucuresti, iar in partide cu formatii de liga a doua brailenii au fost precum niste mielusei.

Este bine sa nu facem un capat de tara din esecul de la Botosani, ci ar fi bine ca antrenorul si jucatorii sa priveasca cu luciditate partida din 23 august (!!), din Cupa Romaniei, atunci cand CF Braila va juca de la ora 17.30, pe „Municipal”-ul brailean cu Delta Tulcea. Dupa care urmeaza sambata, 27 august, de la ora 11, tot acasa, cu FC Snagov un meci care conteaza pentru etapa a doua a ligii secunde la fotbal.

Daca elevii antrenati de Ion Viorel vor trece cu bine peste aceste doua jocuri, putem sa spunem ca esecul de la Botosani a fost o intamplare nefericita, dar pana atunci iata formula de echipa a CF-ului trimisa pe teren de Ion Viorel la infrangerea de la Botosani: Leu – Bosoi, Ivan, Calin, Neacsu – Vali Stan, Odvos, Ion Gabriel, Punga (min.49: Henry) – Palimaru (min.84: Ndigwe), Borbely (min.76: Henry).

Comentarii

comentariu

About the Author

-