Published On: lun, Aug 15th, 2011

Evaluare sau epurare in PDL Braila?

Share This
Tags

* este intrebarea pe care si-o pun unii membri PDL locali, dupa recenta evaluare a sefilor de deconcentrate, in urma careia unii directori au ramas fara sprijinul politic

Membrii PDL Braila care nu fac parte din gasca presedintelui Constantin Dumitriu, dar nici din cea a deputatilor Viorel Balcan sau Eugen Badalan au mari neclaritati cu privire la modul in care conducerea organizatiei a facut evaluarea directorilor de deconcentrate, in urma careia unii dintre acestia si-au pierdut sprijinul politic si in curand isi vor pierde si functiile. O parte dintre cei care au astfel de neclaritati au insa si banuiala ca selectia directorilor care isi pastreaza sprijinul politic de cei necorespunzatori  s-a facut pe criterii care nu au nimic de-a face cu profesionalismul persoanelor in cauza sau cu activitatea institutiei pe care o conduc, ci au de-a face doar cu interesele personale, de impunere a controlului total, din partea celor trei lideri locali.

Iata ce mesaje transmit, pe internet, sub protectia anonimatului, unii membri PDL Braila: “Nu mai facem gargara ca la Stefan  Gheorghiu, sa despicam firul pana dam de capat mizeriei numita “evaluare”.
Cei 3, DUMITRIU-BALCAN-BADALAN, au facut socotelile, pe cine mazileste, pe cine pune in loc, cati bani mai iese la afacerea asta, se impusca 2 iepuri, scapa de cine nu le convine lor, pune pe cine vor ei, PRIETENI, NEPOATE, sunt presiuni din afara si nu motive de schimbarea lor.
NU AU NIMIC, GRILA ,CRITERII, etc, singurile criterii sunt  banii si nepotismul. ION  VOREL, director la SNIF. VALI GRIGORAS, consultant la ANL, BANICA OCTAVIAN,director la POSDRU.
Acesti directori nu au avut si nu au nici o problema, profesionala, morala, de partid, etc, singura lor problema este urmatoarea : SUNT APROPIATII DNEI PATRASCU. Au lucrat impreuna, au activat impreuna in partid. OCTAV a construit org pdl din cart. viziru si buzaului, baiat bun, cuminte, serios, bun manager.
EPURAREA CONTINUA IN PDL,CEI VENITI DIN PSD (spre bucuria lui BGS ca a scapat de ei) dau afara toti PDL-istii (in afara cozilor de topor pdl) si  pun PSD-isti ,am mai spus in alt articol.
Cum a reusit sa treaca prin FURCILE CAUDINE( ale tripletei), simplu. Tatal lui ALIN este prieten bun cu BALCAN si BADALAN, de altfel, acest Badiu Alin nici nu prea trece pe la serviciu, spun gurile bune.
Sa nu se supuna prostiei numite “RETRAGEREA SPRIJINULUI POLITIC”, o sa aiba mult sprijin de la PDL-istii adevarati si nu VENETICI si  SPAGUITORI.
ESTE O PROSTIE SA PLATEASCA O GROAZA DE BANI “COTIZATIE”, pentru ce?
TREBUIE SCAPAT DE TRIPLETA.
Avem pe plan local un dusman periculos USL, aici trebuiesc canalizate toate energiile
”.

Dat fiind ca simplii membri nu-si permit sa-si intrebe liderii direct, la partid, cum s-a facut evaluarea, iar Dumitriu n-a mai facut o conferinta de presa de nu mai tinem minte cand, ca sa putem sa-l intrebam noi, probabil ca intrebarile legate de criteriile in baza carora s-a facut evaluarea vor ramane fara un raspuns concret si coerent, iar banuielile legate de acest aspect se vor transforma in certitudini.

Comentarii

comentariu

About the Author

-