Published On: lun, Aug 1st, 2011

Dumitriule, vezi ca Basescu te face “politician populist”!

Share This
Tags

* presedintele Traian Basescu ii condamna pe “politicienii populisti” care se grabesc sa intre in campanie electorala in vederea alegerilor din 2012 * democrat-liberalii braileni, condusi de Constantin Dumitriu, sunt oficial in campanie electorala, din luna ianuarie a acestui an

Presedintele Traian Basescu s-a aratat deranjat, ieri, de faptul ca ca unii “politicieni populisti” din Romania au intrat deja campania electorala. Basescu a facut aceste comentarii la intalnirea de duminica cu delegatia FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene in Romania. In cadrul discutiilor de la Cotroceni, seful statului a dat asigurari ca Guvernul roman va continua pe drumul reformelor, in pofida faptului ca unii politicieni sunt mai interesati de campania electorala din 2012.

“Sper ca determinarea Guvernului va fi mentinuta si sunt convins de asta. Problema este, din ce am observat in ultimele zile, ca unii politicieni populisti au inceput sa se pregateasca de campanie. Nu, Romania trebuie sa ramana serioasa. Acesta este mesajul meu catre dumneavoastra si asa va ramane si fara nicio promisiune care nu poate fi acoperita, precum in 2008, cand a fost generat dezastrul si romanii au suferit in 2009 si 2010″, a declarat Traian Basescu. 

Printre politicienii care au intrat in campanie electorala nu de acum, din vara, ci de la inceputul anului 2011, sunt chiar PDL-istii braileni. Anuntul a fost facut public de catre presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, care, pe 25 ianaurie, declara intr-o conferinta de presa faptul ca, de la 1 ianuarie, organizatia locala a intrat in campanie electorala. “Avem o organizatie bine structurata, o organizatie puternica. Aproape toti cei care sunt activisti ai partidului stiu ce au de facut in aceasta organizatie, prin alegerile pe care le-am facut, cei care au facut politica cu adevarat si-au regasit locul intr-o functie aleasa si pot sa spun ca incepand cu 1 ianuarie, am intrat in lupta pentru alegerile din 2012. Putem spune ca de la 1 ianuarie pornim campania electorala pentru alegerile din 2012”, spunea Dumitriu, la timpul respectiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

-