Published On: mar, Aug 23rd, 2011

Dosar penal pentru braconaj piscicol

Share This
Tags

* Politistii de frontiera braileni au intocmit dosar penal pe numele unui barbat din localitatea Braila, care pescuia  ilegal pe fluviul Dunarea.

In data de 22.08.2011, orele 09.00, politisti de frontiera din cadrul I.J.P.F. Braila au depistat, in zona km. fluvial 198, mal stang, fluviul Dunarea, pe  S.Ilie in varsta de 58 de ani, din localitatea Braila, care desfasura activitati de pescuit comercial, fara a poseda autorizatie, folosindu-se de o plasa din ata.

In momentul depistarii, asupra persoanei in cauza a fost descoperita cantitatea de 3,15 kg  peste din speciile cega si crap, capturat ilegal.

Plasa in lungime de 20 m a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor, iar cantitatea de 1,35 peste specia crap a fost  ridicata in vederea confiscarii si predata unei societati comerciale de profil. Cantitatea de 1,8 kg peste specia cega a fost redata mediului natural, in prezenta reprezentantului A.N.P.A. Galati.

In cauza a fost intocmita lucrare penala, pentru incalcarea prevederilor art. 64, lit. c si k, din  O.U.G. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura.

Comentarii

comentariu

About the Author

-