Published On: mar, Aug 9th, 2011

Doar politicienii romani sunt pregatiti pentru o noua criza

Share This
Tags

Criza economica din Romania nu este, pe departe, de a lua sfarsit. Daca al doilea val al acestei crize sperie intreaga populatie, singurii care nu isi fac griji sunt politicienii. Sunt cei care, in acest timp au stiut “sa stranga” bani din stanga si dreapta, sau care au masini si case luxoase. Sunt cei care nu se gandesc la ziua de maine.

Politicienii bogati se impart in mai multe categorii. In prima categorie, intra cei care pana acum nu au reusit sa stranga mari averi. Sunt la nivelul unor simpli functionari publici, cu o singura sursa de venit, aceea de parlamentar.

Urmatorii sunt politicienii medii, care in decursul a mai multe mandate au reusit sa agoniseasca cativa bani. Vasile Blaga, Mircea Geoana, Dan Sova, Crin Antonescu sau Puiu Hasotti fac parte din aceasta categorie. Au case, masini, dar si ceva bani lichizi in banca, in jur de 100-200 de mii de euro.

Radu Berceanu, Valentin Calcan sau Gyorgy Frunda sunt politicienii peste medie, ale caror averi sar de 500 de mii de euro.

Categoria cea mai avantajata este cea a politicienilor miliardari. Senatorul Andrei Florin Mircea are aproape 6 milioane de euro in cont, bani lichizi. Sorin Alazaroaie, are si el depozite de peste 2 milioane de euro.

Si la guvern sunt oameni foarte strangatori. Elena Udrea, Laszlo Borbely sau Daniel Funeriu sunt ministri cei mai instariti.

Se pare ca pentru a duce un trai decent in tara noastra, trebuie sa fii politician. Trebuie sa stii sa minti si sa furi pentru a strange cati mai multi bani. Sa invatam de la ei, ca asa o vom duce bine!

Comentarii

comentariu

About the Author

-