Published On: lun, Aug 22nd, 2011

Debut fulminant in liga a III-a pentru Conpet Ciresu!

Share This
Tags

Fotbal Liga a III-a (prima etapa)

Conpet Ciresu – Comprest GIM Bucuresti  2-0 (0-0)

In prezenta unui public incandescent, care a umplut pana la refuz stadionul „Stefan Vrabioru” din Ianca, Conpet Ciresu a inceput cu o victorie la debutul ei in liga a III-a a fotbalului romanesc in fata echipei Comprest GIM Bucuresti. Prima repriza a fost una in care s-a vazut tracul de debut al elevilor antrenati de Vasile Darie si Ionel Ivan, dar care au controlat totusi mijlocul terenului, si au avut in primele 45 de minute doar doua ocazii de gol ratate de Nicolita (min. 24) si Puscasu (min. 32). Recitalul brailenilor a inceput abia din minutul 50 al partidei, atunci cand Costache a fost eliminat de pe teren dupa ce l-a oprit prin fault pe Nicolita scapat singur spre poarta! De aici a inceput sarabanda ratarilor pentru braileni: mai intai Musat a trimis in bara din lovitura libera de la 20 de metri (min.51), iar apoi portarul oaspetilor a reusit sa-l opreasca pe Nicolita scapat singur in careul bucurestenilor (min. 56).

Inevitabilul s-a produs in minutul 59, atunci cand Musat l-a gasit ideal pe Nicolita in careul advers, iar acesta a sutat imparabil, din unghi, direct in vinclul portii adverse: 1-0!! Au urmat alte trei mari ocazii de a marca a brailenilor dar Oprea (de doua ori) si Craciunescu au irosit cu nonsalanta desprinderea pe tabela de marcaj. Aceste ratari au fost gata-gata de a se razbuna in min. 65, atunci cand, pe un contraatac rapid, oaspetii au fost foarte aproape de a egala prin Buga, care a trimis in bara de la 10-11 metri de poarta profitand insa si de o greseala a fundasilor centrali ai Conpet-ului!

Toata suflarea prezenta la meciul de debut a „ciresarilor” in liga a treia, a putut rasufla usurata abia in minutul 68 cand a fost stabilit rezultatul final: Oprea a patruns pe partea dreapta, a centrat perfect in fata portii, iar Stelica Nicolita (cel mai bun jucator de pe teren) a reluat cu latul in plasa ca in curtea scolii: 2-0!!! In replica, Nichita a sutat napraznic de la 25 de metri dar nu l-a putut invinge pe Stoica ce  a respins greu in corner, dar finalul a apartinut tot brailenilor care au ratat desprinderea prin Craciun (min. 82), Baicu (min.85) si Nicolita (min.88).

Una peste alta a fost o partida foarte buna facuta de Conpet Ciresu la primul joc al lor in liga a treia, poate si datorita suporterilor care au facut in tribunele de la Ianca o atmosfera incandescenta, cu care bucurestenii nu au fost obisnuiti. Dupa partida, vizibil mutumit de rezultat, Vasile Darie antrenorul principal de la Conpet Ciresu ne-a declarat: „Sunt foarte multumit de evolutia baietilor si de aceasta victorie, dar care a venit oarecum destul de greu. Si asta deoarece jucatorii au avut tracul debutului in liga a treia, iar in prima parte ne-am tatonat mai mult adversarul. In partea a doua au venit  si golurile pe fondul unui joc foarte bun al tuturor, dar poate si datorita faptului ca oaspetii au jucat in 10, insa in afara de goluri am mai ratat alte 6-7 ocazii clare de a inscrie. Avem o saptamana la dispozitie sa trecem peste euforia acestui succes, si vrem sa comfirmam succesul de astazi (n.r.: de vineri) cu un rezultat bun si in etapa viitoare de la Balotesti.”- a spus tehnicianul de la Conpet Ciresu.

In partida cu Comprest GIM Bucuresti, antrenorii Vasile Darie si Ionel Ivan au trimis pe teren urmatoarea formula de echipa: Stoica – Grozea, Musat, Cotiga, Baciu – Baicu, Perca, Puscasu – Oprea, Nicolita, Craciunescu. Au mai jucat: Craciun, Stoian, si Popa.

Valentin Constantinescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-