Published On: mie, Aug 17th, 2011

DE VAZUT: Lary Crowne

Share This
Tags

Inainte de a fi demis, amabilul Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase inca de cand parasise Marina. Dar acum, cu demisia in brate, cu ipoteca neplatita si nestiind cu ce sa-si ocupe timpul liber aparut pe neasteptate, Larry nu are alta varianta decat sa asculte sfatul bunilor sai prieteni si vecini, Lamar (Cedric the Entertainer) si B’Ella (Taraji P. Henson) si sa se Intoarca la scoala, la colegiul de stat, ca s-o ia de la inceput.

Aici, Larry intra intr-un grup pitoresc de studenti – din care fac parte si fermecatoarea Talia (Gugu Mbatha-Raw) si prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama) -, studenti care vin la cursuri cu scuterele si pe care ii uneste speranta intr-un viitor mai bun. Spre marea lui surprindere, Larry face o adevarata pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care si-a pierdut Inflacararea pentru profesorat, asa cum si-a pierdut-o si pe cea pentru sotul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston).

Larry Crowne este un film despre modul in care dificultatile recesiunii actuale il fac pe un om obisnuit sa se reinventeze si sa descopere o neasteptata sansa in viata. Va doresc vizionare placuta!

Comentarii

comentariu

About the Author

-