Published On: joi, Aug 11th, 2011

DE VAZUT: Cars 2

Share This
Tags

A avut premiera in cinematografele din Romania pe data de 5 august 2011, in regia lui Brad Lewis cu Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine.

Animatia revine cu aventuri si mai interesante si palpitante atat pentru copii cat si pentru adulti. Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pista in aceasta continuare a succesului din 2006, insotit de cel mai bun prieten al sau, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiti sa depuna toate eforturile pentru a iesi cu fruntea sus dintr-o noua intriga, iar de aceasta data aventurile ii vor conduce pe tot cuprinsul globului.

Plin de umor si actiune, noua aventura a Studiourilor Walt Disney readuce in atentia iubitorilor de curse personaje memorabile ca Fulger McQueen, Bucsa si prietenii acestora, dar si pe regina Marii Britanii. Disponibila in format Disney Digital 3D, IMAX 3D, dar si in format 2D, animatia aduce in atentia iubitorilor de film o experienta inedita, purtandu-i prin intreaga lume alaturi de personajele lor favorite.

Comentarii

comentariu

About the Author

-