Published On: joi, Aug 11th, 2011

De la lantisoare de aur la zabrele

Share This
Tags

Marti, 9 august, in jurul orelor 15:30, N.P, in varsta de 13 ani, domiciliat in Braila, a fost depistat de o patrula din cadrul Biroului de Proximitate al Politiei Municipiului. Acesta era cautat de politisti pentru un furt comis pe data de 2 august a.c., pe Strada Calarasi, unde i-a sustras unei batrane mai multe bunuri personale si suma de 10 lei.

In urma cercetarilor, judiciaristii au stabilit ca minorul a mai savarsit doua furturi si trei talharii, smulgand si de la alte femei lantisoarele de aur si posetele. De asemenea, s-a stabilit ca la doua dintre aceste fapte a participat si N.D., din localitatea Traian, care este, in prezent, cautat de politisti.

Prejudiciul cauzat a fost estimat  la valoarea de 1.500 de lei, constand in aur si suma de 600 de lei. Atat banii sustrasi, cat si cei proveniti din vanzarea aurului au fost folositi de minorul N.P. in interes personal.

Dosarele penale întocmite în cauza au fost conexate si urmeaza sa fie înaintate Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila, cu propunere legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-