Published On: Soare, Aug 7th, 2011

Csaba Borbely este foarte aproape de a semna cu CF Braila!

Share This
Tags

* atacantul a jucat pentru gruparea braileana in amicalul cu Dinamo Moreni

Dupa ce a reusit sa-l convinga pe Clement Paduraru sa semneze cu CF Braila, conducerea gruparii brailene este foarte aproape de a da o noua lovitura pe piata trasnsferurilor. De aceasta data este vorba de inregimentarea lui Csaba Borbely,  atacant care a si fost folosit de Ion Viorel in amicalul castigat cu scorul 5-1 (1-0) in fata echipei Dinamo Moreni, partida care a avut loc sambata la Berca. Noua achizitie a brailenilor si-a reziliat contractul cu echipa Khazar Lankaran, formatie antrenata de Mircea Rednic, dar CF Braila a fost foarte aproape de a-l convinge si pe Mircea Onofras sa vina la gruparea de pe malul Dunarii insa acesta a semnat in cele din urma cu CSMU Iasi.

In partida cu Dinamo Moreni, antrenorul Ion Viorel a inceput jocul cu o formula de echipa foarte ofensiva, iar in afara de golul marcat de Moise in minutul 30 CF Braila a mai ratat in prima repriza alte 5-6 ocazii uriase de a marca prin Ivan, Palimaru, Moise (de doua ori) si Borbely (de doua ori). Si in partea a doua a meciului brailenii au controlat cu autoritate jocul reusind sa mai inscrie de alte patru ori prin Palimaru (dupa o centrare a lui Bosoi), Punga (a reluat cu capul ca la antrenament), Henry (la capatul unei faze lucrate de Ndigwe), si Necoara, in timp ce dambovitenii au punctat din penalty la scorul de 4-0 pentru braileni. Dar si in aceasta repriza elevii antrenati de Ion Viorel au mai irosit cu seninatate alte 4-5 imense ocazii de a marca prin Henry, Ndigwe, Borbely (de doua ori) si Punga, in fata unui adversar care nu a contat mai deloc in partida cu divizionara a doua, dar intr-o disputa in care Borbely a fost de departe cel mai bun jucator de pe teren.

Antrenorul Ion Viorel a folosit in acest meci urmatorii jucatori: Leu – Bosoi, Calin, Ivan, Neacsu – Moise, Vlaicu, Odvos, Punga – Borbely, Palimaru. Pentru CF Braila au mai jucat: Budur, Ilie, Olenic, Balaban, Costache, Dumitru, Henry, Ndigwe, si Vali Stan.

Comentarii

comentariu

About the Author

-