Published On: joi, Aug 18th, 2011

Conpet Ciresu debuteaza astazi in liga a III-a, jucand acasa cu AFC Comprest GIM Bucuresti

Share This
Tags

Astazi, cu incepere de la ora 18, pe stadionul „Stefan Vrabioru” din Ianca va avea loc meciul de debut in liga a III-a (seria a II-a) pentru Conpet Ciresu, formatie care va primi replica echipei AFC Comprest GIM Bucuresti. Chiar daca brailenii nu au pierdut niciunul dintre meciurile de verificare jucate in aceasta vara, antrenorii Vasile Darie si Ionel Ivan stiu ca acest joc de astazi este cel mai greu pentru formatia pe care o antreneaza, deoarece este primul in acest esalon. In paza competitionala Conpet Ciresu s-a mai intarit cu alti zece noi jucatori care s-au incadrat destul de bine in jocul echipei, iar la aceasta ora lotul formatiei pregatita de cei doi antrenori braileni arata astfel: Stoica (adus de la Politehnica Galti), Ghighimoc (Atletic Braila) si Anghelescu (portari); Baciu (CF Braila), Grozea, Musat, Fratila, Bratu, Cotiga (fundasi); Craciunescu, Popa, Perca (Partizanul Merei), Ciurea, Hutu (Atletic Braila), Oprea (CF Braila), Baicu (mijlocasi); Puscasu, Craciun (Partizanul Merei), Stoian (Recolta Tufesti), Mirescu (Stanriz Stancuta) si Nicolita (atacanti).

Cu toate acestea, Vasile Darie, „principalul” de la Conpet este optimist in ceea ce priveste partida cu bucurestenii, de la Comprest: Ne-am pregatit destul de bine in aceasta vara, si cred ca daca vom incepe meciul curajos, dar totodata si destul de prudent, vom reusi sa obtinem victoria, lucru pe care ni-l dorim cu totii. Daca vom avea rabdare pe parcursul jocului, si vom fi organizati in permanenta, rezultatele bune din meciurile amicale se vor putea concretiza si in partidele oficiale din campionat. Una peste alta, noi am pregatit acest meci pentru a obtine victoria, si cred ca daca jucatorii vor respecta indicatiile tactice venite de  pe banca tehnica, vom putea obtine cele trei puncte puse in joc!”- a spus principalul Vasile Darie.

In meciul din aceasta dupa amiaza, Vasile Darie va putea trimite pe teren urmatorul unsprezece probabil: Stoica – Baciu, Musat, Craciun, Cotiga – Perca, Baicu, Puscasu – Oprea, Nicolita, Craciunescu. Partida dintre Conpet Ciresu si AFC Comprest GIM Bucuresti va fi condus de o brigada de arbitri din Focsani, alcatuita din Mihai Ciuca (centru), Lucian Sarbu si Ionut Paraschiv (asistenti), iar observator va fi Gheorghe Mihalache (Buzau)

Tot astazi, in seria a II-a din liga a III-a se mai joaca partidele:

Dunarea Calarasi – CS Tunari

Rapid II Bucuresti – Concordia II Chiajna

Lindab Stefanesti – CS Balotesti

Phoenix Ulmu – ACS Berceni

Viitorul Axintele – CS Voluntari

CS Eforie – Viitorul Chirnogi

Eolica 2010 Baia – Unirea Slobozia

Valentin Constantinescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-