Published On: Soare, Aug 7th, 2011

Conpet Ciresu a obtinut doua victorii in cantonamentul de la Strejnic!

Share This
Tags

*brailenii au invins cu 4-3 pe Dinamo Moreni si cu 3-1 pe AS Brebu

Proaspata divizionara a treia, Conpet Ciresu, s-a aflat intreaga saptamana trecuta intr-un stagiu de pregatire centralizat care a avut loc la baza sportiva de la Strejnic (jud. Prahova), acolo unde brailenii au jucat si doua partide de verificare. In prima dintre ele, elevii antrenati de Vasile Darie si Ionel Ivan au invins cu scorul de 4-3 (2-1) pe Dinamo Moreni, aceasta din urma luandu-i locul in liga a treia prin fuziune, defunctei Prahova Tomsani. A fost o partida controlata de la un capat la altul de Conpet Ciresu, iar scorul l-a deschis Stelica Nicolita (min. 15) dupa o lovitura de la 11 metri scoasa tot de el. Apoi Puscasu a dublat avantajul „ciresarilor” dupa o actiune personala de toata frumusetea (min. 26), dar scorul pauzei a fost 2-1 pentru ca „morenarii” au redus din handicap.

Dupa pauza acelasi Nicolita a punctat pentru 3-1 (min. 56), dinamovistii au revenit iarasi pe tabela (min. 64), apoi Ciurea a pus capul la centrarea lui Nicolita (min. 75) si a facut 4-2, dar scorul final a fost stabilit la ultima faza de poarta a meciului, si astfel Conpet Ciresu a invins pe Dinamo Moreni cu scorul de 4-3.

In ultima zi a stagiului de pregatire centralizat, brailenii au mai jucat o partida de verificare in care adversara i-a fost o echipa din liga a IV-a prahoveana, AS Brebu, in fata careia s-au impus cu scorul de 3-1. Prahovenii au marcat primii prin Gheorghiu (min.6), brailenii reusind sa restabileasca egalitatea in minutul 16 prin Puscasu dupa o pasa a lui Nicolita. Pana la pauza a urmat apoi o cavalcada a ratarilor la poarta adversarilor, campionii marilor ocazii irosite fiind Puscasu, Craciun si Nicolita.

Si dupa reluare tot brailenii fac legea pe teren, iar in minutul 64 Conpet Ciresu a preluat conducerea pe tabela de marcaj prin golul marcat de Cotiga dupa un corner executat de Popa. Dupa alte doua situatii de a inscrie ratate de Nicolita si Stoian, in minutul 78 acelsi Cotiga a marcat pentru 3-1, tot dupa un corner executat de Popa. Dupa acest meci, antrenorul Vasile Darie a precizat: „Jucatorii mei au raspuns foarte bine la efort, iar cele doua victorii sunt rodul unei foarte bune colaborari din teren a baietilor. Asta in conditiile in care pe toata perioada cantonamentului am efectuat cate doua antrenamente zilnice, destul de tari, in care am reusit sa imbinam foarte bine antrenamentul fizic cu partea tehnico-tactica. Rezultatele obtinute de noi in aceste meciuri de verificare ne dau voie sa speram la o evolutie destul de buna in viitorul sezon competitional, acolo unde cred ca nu ne vom face de ras, ba chiar dimapotriva”- a precizat tehnicianul de la Compet Ciresu.

In cele doua meciuri amicale Conpet Ciresu a avut urmatoarea alcatuire: Stoica – Baciu, Musat, Fratila, Cotiga – Baicu, Perca, Puscasu – Craciunescu, Nicolita, Craciun. Au mai fost utilizati: Ghighimoc, Grozea, Ciurea, Popa, Mirescu, Stoian.

Comentarii

comentariu

About the Author

-