Published On: lun, Aug 29th, 2011

Cinci infractiuni, o singura masina

Share This
Tags

Sâmbata, in jurul orelor 19.45, B.V., din comuna Scortaru Nou, s-a trezit cu gardul facut bucati, din cauza unui sofer care a intrat cu autoturismul in gardul imprejmuitor al casei. Femeia a reclamat la Politie cele intamplate, la fata locului deplasandu-se un echipaj pentru a efectua cercetarile necesare. In aceste conditii s-a stabilit ca autoturismul i-a fost încredintat soferului de catre M.M., acesta cunoscând faptul ca nu poseda permis de conducere pe drumurile publice si se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

C.P. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul ca se afla sub influenta accentuata a bauturilor alcoolice, si a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de distrugere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o îmbibatie alcoolica peste limita legala, încredintarea cu stiinta a unui autoturism pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu poseda permis de conducere si se afla sub influenta alcoolului si distrugere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-