Published On: lun, Aug 8th, 2011

Chiru are gura mare, dar are pixelul mic si lenes

Share This
Tags

* presedintele local al inca neinfiintatului PP sta prost cu site-ul organizatiei

Pe Gheorghe Chiru il stim toti ca o are mare tare – gura – si ca cine intra-n ea, cu greu mai iese. Mai stim insa cu toti ca, in general, lucrurile se echilibreaza la un om; daca are ceva mare, pe undeva, trebuie sa detina altceva mic, in compensatie. In cazul lui Chiru, noi credem ca are pixelul mic. Si lenes. Vreti mai multe detalii? Va dam, ca nu poti sa acuzi un om fara argumente!

Curiosi si scormonitori, cum ne stiti, dupa ce am rascolit site-ul PDL-ului local, in cautare de subiecte de ras, am zis sa-l cautam si pe Chiru la pixeli, ca poate radem mai tare. Am dat cautare pe “ppbraila” si intr-adevar, ne-a busit rasul, cand am vazut in ce hal – pardon, in ce stadiu este site-ul organizatiei locale a  Partidului Poporului.

Fanii PP Braila sunt instiintati, de la bun inceput, ca “Site-ul este inca in constructie, dar incercam sa aducem informatii utile cat de des si de repede putem”. Asta n-ar fi o problema, ca nimic nu se face perfect din prima, trebuie sa te mai opintesti, mai dureaza; problema este ca anuntul este postat in luna februarie! Pai Chiru & Co pot cam rar, daca prima data au putut in februarie si acum suntem in august si-nca n-au putut a doua oara … Nu stim altii ce spun, dar noi i-am spune ca e cazul sa se opreasca, sa-si dea seama ca daca n-a mai reusit pana acum, fortarea extrema si jena il vor impiedica sa reuseasca de acum inainte; sa consemneze ca este un actus interruptus, sa-si ceara scuze si sa plece acasa, cu promisiunea ca data viitoare ne va arata el…Nu ca am mai vrea sa vedem, ca ne-am cam lamurit cum sta treaba lui Chiru… cu Chiru, vrem sa spunem. Si, de altfel, pe noi nu ne interesa sa-l vedem cum ii sta, eram interesati sa vedem cum i se misca. Site-ul…  

Ca sa nu ii lase pe vizitatori complet nesatisfacuti, site-ul politic al lui Chiru ii mai informeaza ca “Partidul nu a fost inca inregistrat legal, este o procedura care dureaza, pentru ca trebuie sa fie greu sa faci un partid, nu? Insa in acest timp organizatiile de Bucuresti si cele locale se structureaza. Multumim pentru sprijinul tuturor oamenilor simpli si obiditi din aceasta tara! Multumim tuturor celor care nu vor sa ne incurce, pentru ca ne lasa sa ne vedem de treaba! Multumim tuturor celor care nu asculta indemnurile politice de a-i hartui pe cei ce deranjeaza actuala carmuire!” Multumim din inima partidului! – asta-i de la noi…
Mai departe, in numele filialei locale a PP, Gheorghe Chiru se prezinta singur ca fiind parte a “Prostimii”: “Daca mogulii si mogulasii fac mai mult rau tarii decat conducatorii care va sa zica alesi, inseamna ca noi, Talpa Tarii, Prostimea, sau ce-om mai fi, facem si mai mult rau…
Asa ca pazea: Caci aceasta nu este guvernare… Ci o distrugere a Opiniei Publice care ar fi fost sa fie si o subordonare a Poporului….
Multumim, Buna Ziua”.

Acum, noi nu spunem ca marele sef de trib Gheorghe Chiru trebuia sa-l puna pe Zamfirache sa conceapa textul de prezentare, ca-i baga complet in ceata pe reprezentantii “prostimii”, de-alde “talpa tarii”, pe care PP ii aduna alaturi – nu intelegeau decat intelectualii rafinati cum vine treaba cu partidul lor – si pe-aia oricum nu-i interesa – dar nici s-o vanture atatea luni, sub pretext ca e in constructie! Pai Chirule, ce esti tu, Mesterul Manole, ce construiesti ziua, ti se inmoaie noaptea si se scurge de pe ecran?! Ingroap-o si tu, la temelie, pe Ana – sau cum ii spui tu, in intimitate, la ce-ai mai drag – si sa vezi cum n-o sa mai ai probleme de imagine (pe net)!

Pe de alta parte, putem intelege ca daca de atata timp nu reuseste sa se infiinteze partidul la care tu esti deja presedinte, nu e de mirare ca de atata timp nu reuseste sa se construiasca nici site-ul cu pricina.

Mai Chirule, mai presedintele Prostimii, Mister Prostime, indianul Talpa Iute, asta…Talpa Tarii, cum vrei sa-ti spunem, macar poza schimb-o pe site, pune-o pe-a ta, sa vedem si noi unul din Prostimea locala, de-ai nostri, din popor, daca tot e site-ul local al Partidului Poporului!    

PS. Domnu’ Chiru, nu ne lasa sa te incurcam, tu vezi-ti de treaba! Hai, ca te mai vizitam on-line in septembrie, sa vedem daca la tine “cat de des putem”, insemna macar o data la sapte luni! Fii tare, lasa emotiile deoparte, ca poate, de data asta, iti iese!

Comentarii

comentariu

About the Author

-