Published On: lun, Aug 22nd, 2011

CF Braila joaca astazi pe „Municipal” cu Delta Tulcea

Share This
Tags

In aceasta dupa amiaza, cu incepere de la ora 17.30, pe stadionul „Municipal” va avea loc partida dintre CF Braila si Delta Tulcea, meci care conteaza pentru turul patru al Cupei Romaniei la Fotbal. Gruparea antrenata de Ion Viorel este singura formatie braileana ramasa in aceasta competitie, dupa ce Fortino Ianca a iesit din Cupa in turul precedent fiind invinsa pe teren propriu cu scorul de 3-0 de Unirea Slobozia. Dar pentru a putea merge in faza superioara a competitiei KO, jucatorii de la CF Braila au nevoie de mult calm si luciditate in abordarea acestei partide, pentru ca brailenii au pierdut sambata trecuta, cu 1-0, meciul de la Botosani in prima etapa a ligii a II-a, iar acum au psihicul afectat de acel esec. De partea cealalta, fotbalistii tulceni au moralul excelent dupa succesul cu 2-1 obtinut in campionat pe terenul echipei Callatis Mangalia, dar avand in vedere faptul ca formatia pregatita de Cristian Dulca si Cristian Rusu doreste promovarea in primul esalon, partida de la Braila se anunta a fi una foarte grea pentru jucatorii pregatiti de Ion Viorel.

Nu de alta, dar antrenorul brailean are prea putin timp la dispozitie sa lucreze la finalizarea fazei ofensive, acolo unde sufera CF Braila, (si asta s-a vazut foarte clar in partida de la Botosani) insa credem ca jucatorii vor reusi sa se mobilizeze exemplar pentru partida din aceasta dupa amiaza iar la finalul ei sa ne bucuram pentru un succes al echipei noastre, iar o posibila formula de echipa a CF-ului ar putea arata astfel: Leu – Bosoi, Ivan, Calin, Neacsu – Vali Stan, Odvos, Ion Gabriel, Punga – Palimaru, Borbely. Sau altfel spus, aceeasi echipa de start de la Botosani, dar care acum are posibilitatea sa demonstreze ca esecul din orasul moldav a fost o intamplare.

Partida din aceasta dupa amiaza va fi arbitrata de o brigada din Buzau care-l va avea la centru pe Georgian Ionescu, acesta fiind ajutat la cele doua tuse de asistentii Vasile Popescu si Catalin Guloiu. Arbitru de rezerva va fi Florin Macovei (Galati), in timp ce observatori vor fi Silviu Crangasu (Ploiesti) si Ion Morohai (Galati).

Comentarii

comentariu

About the Author

-