Published On: joi, Aug 4th, 2011

Brailenii pot munci pentru 6.000 de euro in Australia

Share This
Tags

Brailenii care vor sa munceasca in strainatate pot lua in calcul si Australia, tara in care, dupa opinia romanilor stabiliti acolo, criza econimica nu s-a simtit la fel de tare ca in alte state. Australia este in prezent un loc propice pentru cei care vor sa munceasca intrucat sunt aproximativ 120.000 de posturi disponibile. Brailenii se pot angaja pe posturi de ingineri, asistenti medicali, arhitecti, mecanici, sudori, tamplari sau electronisti, dar e necesar sa indeplineasca mai multe conditii pentru a fi acceptati. Astfel, este important sa aveti experienta,sa stapaniti limba engleza si aveti deja cateva mii de euro in cont, de rezerva, pentru a putea sa va descurcati pana in momentul in care reusiti sa va gasiti un loc de munca stabil.

Salariul minim este de 49.000 de dolari australieni pe an, adica in jur de 3.000 de euro pe luna, dar vestea buna este ca cei care sunt profesionisti in domeniul lor si demonstreaza ca isi fac bine meseria, isi pot dubla salariul intr-un timp relativ scurt.

La prima vedere viata e mai scumpa decat in Romania, preturile la chirii si la alimente sunt mai mari, dar la finalul lunii ramai cu bani in buzunar.

Daca sunteti interesati, primul pas spre Australia este depunerea CV-urilor la agentii de recrutare, acestia avand datoria de a le trimite mai departe la Fortele de Munca din Australia, unde sunt luate la control studiile, experienta, starea cazierului si cunostintele de limba engleza. Abia apoi se poate obtine viza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-