Published On: mie, Aug 17th, 2011

Braileni, s-au scumpit biletele de tren!

Share This
Tags

Brailenii care calatoresc  cu trenul vor avea de platit tarife mai scumpe cu 18%. CFR Calatori a anuntat duminica, 14 august ca tarifele la transportul feroviar de calatori se vor majora cu 18%. Chiar daca biletele se vor majora, conditiile din tren vor ramane aceleasi: dezastruoase.

Masura face parte din strategia de redresare si echilibrare a situatiei financiare a companiei si are ca principala cauza cresterea preturilor din ultimele luni, la diferite materiale cu pondere mare in activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese.

Important pentru brailenii este faptul ca facilitatile de calatorie acordate de CFR pana in acest moment se vor aplica si de acum incolo, astfel ca, pensionarii si studentii vor beneficia in continuare de reducerile de 50%. Si restul ofertelor comerciale prin care se acorda reduceri la transportul cu trenul, se vor mentine.

Cu aceasta majorare de 18%, brailenii care calatoresc  pe ruta Braila- Bucuresti Nord cu trenul accelerat, clasa a doua, cu rezervare de loc, vor plati pretul de 49.3 lei pentru un bilet.

Majorarile tarifelor se resimt si mai mult atunci cand vorbim de distante mai mari. De exemplu, cei care calatoresc pe ruta Braila-Satu Mare, cu personalul si rapidul, vor plati un tarif de 136 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-