Published On: joi, Aug 11th, 2011

Bella Italia ne-a incantat cu un minunat concurs culinar

Share This
Tags

Pizzeria Bella Italia a organizat astazi concursul Bucataria de Dunare o adevarata expozitie culinara, un muzeu al delicateselor din peste.

Primarul Aurel Simionescu a declarat azi ca este incantat de faptul ca diverse firme private vor sa fie promovate si implicit sa isi promoveze produsele cu ocazia zilelor Brailei, spre exemplu Bella Italia a organizat un concurs Bucataria de Dunare. “Cu ocazia zilelor Brailei am observat ca se adapteaza din ce in ce mai multe formule private, vedeti dumneavoastra este astazi invitatia la Bucataria de Dunare de la Bella Italia. Sunt lucruri care se misca si care eu sper ca aceste trei zile care se anunta pe prognoza pozitive, o sa fie bine de maine dupa amiaza.”

Doamna Simona Draghincescu coordonatorul regional al Bucatarilor Blocului National Sindical ( participantii proiectului POSDRU) a declarat ca este mandra de participantii ei, deoarece ei nu sunt bucatari profesionisti si gatesc doar de o luna, insa in ciuda acestui fapt standul lor arata superb. Cu un meniu greu de refuzat plachie de peste, zacusca de somn, ciorba de perisoare de peste, placinta cu urda si spanac si placinta taraneasca cu branza. Retetele sunt strict traditionale, iar mirosul te imbie atat de mult incat crezi ca sunt preparate de bucatari profesionisti.

“ Participantii sunt doar cursanti si au avut ocazia sa puna in valoare ce au invatat intr-o luna si jumatate de curs, eu le multumesc pe aceasta cale si tot pentru ca fondul social european investeste in oameni are un titlu atat de sugestiv, m-am gandit si eu ca si coordonator regional sa investesc in acesti oameni deosebiti.”

De asemenea o cursanta a tinut sa ii multumeasca doamnei Simona Draghincescu  pentru ca i-a oferit aceasta sansa de a participa alaturi de bucatari profesionisti. “Vreau sa ii multumesc doamnei Simona Draghincescu, care a avut incredere in noi si ne-a oferit aceasta sansa, fiind cursanti de aproximativ o luna.”

Bella Italia ne-a incantat astazi cu un meniu impresionant, pe care il apreciem si speram ca evenimente de acest gen vor mai exista si in viitor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-