Published On: joi, Aug 18th, 2011

Aurel Simionescu este, neoficial, candidatul USL la Primaria Braila

Share This
Tags

* la intelegerile facute la nivel central intre liderii PSD si PNL, social-democratii si-au adjudecat Braila, in ceea ce priveste candidatii la Consiliul Judetean si Primaria municipiului

Dupa recenta decizie luata la nivel central cu privire la impartirea judetelor intre PSD si PNL, in privinta candidaturilor la  presedintia consiliilor judetene, primarul Brailei, Aurel Simionescu,  are, de principiu, confirmarea candidaturii sale pentru un nou mandat .

Mai exact, liderii centrali PSD si PNL au convenit ca la presedintia CJ Braila va candida omul PSD, respectiv Gheorghe Bunea Stancu. In plus, s-a mai convenit la nivel central vor fi 5 judete in care candidatii USL la CJ si la Primaria municipiului resedinta de judet vor avea aceeasi culoare politica, iar printre aceste judete se numere si Braila. Altfel spus, PSD Braila si va desemna propriul candidat nu doar la CJ, ci si la Primarie, iar acest din urma candidat, cel putin la ora actuala, este Aurel Simionescu. 

Edilul in functie a admis astazi ca, in principiu, s-a batut palma pentru candidatura lui, chiar daca nu i s-a anuntat oficial numele: “Sunt cateva judete, la nivel national, in care va fi ca propunere o candidatura  identica la judet si la municipiu, ca si culoare politica si intre ele se afla si Braila. E o formula din aceasta, dar nu este inca oficial, nu am vazut o nominalizare de vreun fel, deocamdata. Oricum, protocolul pe care noi il avem la nivel national spune ca  se fac aceste sondaje de opinie, urmare a sondajelor se fac negocierile  la nivel USL si de la 1 octombrie ar trebui sa se stabileasca si care sunt candidatii pentru CJ si pentru municipiile resedinta de judet”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-