Published On: mie, Aug 3rd, 2011

Antonescu: Ultima speranta a lui Basescu se leaga de posibilitatea unor disensiuni in interiorul PNL

Share This
Tags

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca Traian Basescu spera ca in interiorul PNL sa existe disensiuni, dar spune ca niciodata nu se va pune problema unei aliante de guvernare sau altfel intre PNL si PD sau Traian Basescu, transmite Agerpres. Intrebat, miercuri seara, la Antena 3 daca prin unele afirmatii ale presedintelui care “schitau” o posibila guvernare PNL-PDL-UDMR este vizata Uniunea Social Liberala sau, mai degraba, electoratul de dreapta, Antonescu a declarat ca, din punctul sau de vedere, “nici macar domnul Basescu nu mai spera ca electoratul PNL mai poate face confuzii sau mai poate fi derutat”.

“Cred ca ultima speranta a domnului Basescu se leaga de posibilitatea unor disensiuni in interiorul PNL, unor tradari, unor factiuni care sa se rupa si probabil ca aceasta speranta este alimentata de tot felul de oameni care incearca sa vorbeasca in numele PNL sau pe langa PNL, dar care nu au nici cea mai mica influenta sau decizie reala acolo. Este o speranta desarta si o mai spun inca o data in numele intregului PNL: niciodata nu se poate pune problema unei aliante de guvernare sau altfel, intre PNL si PD sau Traian Basescu”, a afirmat Antonescu.

Intrebat despre singurele cuvinte “de lauda” ale presedintelui la adresa unui liberal, omul de afaceri Dinu Patriciu, si daca il va exclude pe acesta din urma in situatia in care mai este membru PNL, Antonescu a raspuns: ‘Este membru si nu sta in puterea mea ca presedinte al partidului sa-l exclud”.

‘Eu respect statutul, in ciuda a ceea ce cred unii, dar in sensul in care domnul Basescu, mare amator de liberalism si mare cunoscator, inteleg, de vreme ce da certificate, il curteaza intens pe domnul Patriciu, dar asta nu-l duce departe, nici pe domnia sa si nici pe domnul Patriciu” a completat Crin Antonescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-