Published On: joi, Aug 11th, 2011

Ai sediu social in Braila, ai parte de autorizatie de constructie!

Share This
Tags

* presedintele CJ Braila a decis sa fie mai rezervat in acordarea de autorizatii firmelor care nu au sediul social in judet

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a anuntat astazi public ca de acum inainte, se va gandi de doua ori, inainte de a semna autorizatii de constructie pentru firme care  nu au sediul social in Braila. El a facut acest anunt in contextul in care, pana de curand, doar facea apel la firmele importante care desfasurau activitati pe raza judetului sa-si faca aici un punct de lucru, in ideea ca astfel, vor plati taxe si impozite la Braila si vor contribui la cresterea bugetului local.

Acum, insa, seful CJ pare hotarat sa puna piciorul in prag, pe principiul: “daca nu stii, te invat, daca nu vrei, te oblig”. Astfel, firmele care nu da curs “rugamintilor” de pana acum sunt avertizate ca vor avea de asteptat pentru autorizatiile de constructie: “Am chemat ieri arhitectul sef si i-am spus ca o sa semnez cu multa greutate de aici incolo autorizatie de constructie privind firme care nu au sediu in judetul Braila. E o dorinta  a noastra, a brailenilor, ca firmele care isi desfasoara activitatea pe raza judetului, pe terenurile noastre, sa aiba sediul social in Braila. De ce, nu cred ca trebuie sa va spun eu. Nu avem firme foarte mari cu care sa  spunem ca am rezolvat problema bugetului, dar avem multe si marunte si firme medii, care au renascut din cenusa, dupa perioada 1996-2000, cand s-au pierdut peste 35.000 de locuri de munca si acum trebuie sa facem ceva”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-