Published On: joi, Aug 11th, 2011

A vrut s-o omoare pentru un strop de alcool

Share This
Tags

F.E., in varsta de 32 de ani, domiciliat in localitatea Mihai Bravu, s-a dus la cafe-barul din sat, unde a baut pana in jurul orelor 1:30, cand si-a cheltuit si ultimii bani din buzunar. Usor ametit, barbatul a incercat apoi sa o convinga pe barmanita sa-l serveasca cu alcool pe datorie, insa aceasta a refuzat, ceea ce l-a enervat la culme. Atunci, barbatul, incercand sa-i dea o lectie femeii, a pus la cale un plan sa se razbune. Dorind sa ajunga in curtea femeii, pentru a o astepta pana cand aceasta urma sa se intoarca de la munca, agresorul a sarit gardul unui vecin, a luat un par, dupa care a patruns in curtea femeii. In jurul orelor 4:40, cand femeia s-a apropiat de casa, individul a lovit-o in repetate randuri cu parul la nivelul capului si membrelor, lasand-o pentru cateva clipe aproape fara suflare.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Insuratei pentru a efectua cercetari, iar victima a fost examinata medico-legal, necesitand pentru vindecare un  numar de 85-90 de zile de ingrijiri medicale, fiindu-i pusa viata in primejdie.

Barbatului i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de violare de domiciliu si tentativa la omor calificat.

Pe data de 9 august, autorul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila, urmand ca, in cursul zilei de azi, sa fie prezentat Tribunalului Braila, cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor mentionate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-