Published On: mie, Aug 24th, 2011

A fost tras la raspundere pentru toate furturile savarsite

Share This
Tags

*Hotul care a bagat spaima de mai bine de o luna in localnicii din satul Mihail Kolgalniceanu a fost prins, urmand sa raspunda in fata legii pentru infractiunile comise

S.F., in varsta de 30 de ani, domiciliat in localitatea Mihail Kogalniceanu, si-a castigat reputatia printre localnici ca fiind “hotul din sat”, de care trebuie sa se fereasca toti. Acesta a fost reclamat la Postul de Politie Sutesti in dimineata zilei de luni, in jurul orelor 9:30, intrucat in noaptea anterioara a patruns in locuinta unui vecin si i-a furat din casa o lenjerie de pat, incaltaminte, ochelari de soare, un telefon mobil si un aparat foto digital, paguba fiind estimata la suma de 1000 de lei.

Nu era pentru prima oara cand tanarul a reusit sa fure diverse obiecte din casele oamenilor. In urma cercetarilor efectuate de politisti, s-a stabilit ca S.F. a mai patruns in curtile unor localnici, de unde a furat doua biciclete, fiecare in valoare de aproximativ 300 de lei, cele doua furturi din luna iulie nefiind initial reclamate de catre persoanele vatamate la Politie.

Toate obiectele furate de barbat, cu scopul de a le vinde, au fost recuperate si restituite proprietarilor, iar pe numele lui s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-