Published On: Soare, Aug 14th, 2011

“PDL Braila are un management dezastruos, este in dezagregare”

Share This
Tags

* este parerea unui membru PDL Braila, care, sub protectia anonimatului, critica modul in care s-a realizat comisia PDL Braila  care a facut evaluarea directorilor de deconcentrate * acesta este de parere ca de fapt, comisia poate fi numita una “de evaluare a dezastrului PDL Braila”

Modul in care s-a facut la Braila recenta evaluare a directorilor de deconcentrate si in care s-a stabilit cine merita sa-si mai pastreze postul si cine nu a starnit vii nemultumiri in randul organizatiei locale democrat-liberale. Multi dintre membri PDL susotesc pe la colturi cum ca, de fapt, membrii comisiei de evaluare nu aveau ei  insisi calitatea umana si profesionala care sa-i faca demni de statutul de evaluatori ai performantelor altora. Unii dintre nemultumiti si-au exprimat parerile – ce-i drept, sub protectia anonimatului – pe un site care, la modul declarativ, militeaza pentru curatenia in randul PDL Braila.

Nu este prima oara cand citam materiale de pe acest site si probabil nu va fi nici ultima oara si de aceea facem urmatoarea precizare: in mod normal, daca ar fi vorba despre o persoana care detine functii publice sa politice si care are pretentii de a fi reprezentantiv pentru urbe, sau pentru un partid politic, am fi extrem de critici referitor la modul de exprimare verbala sau in scris a persoanei respective.  Persoanele care, sub protectia anonimatului, scriu pe acest site, nu au insa pretentia ca ar reprezenta altceva decat propria persoana, iar faptul ca textele pe care le semneaza nu sunt chiar corecte din punct de vedere gramatical nu insemna ca acestea nu pot exprima idei valoaroase, sau cel putin corecte, care reflecta realitatea. In plus, textele amintite au o decenta a exprimarii, nu abunda in cuvinte grele sau in injurii, ci exprima nemultumiri la modul civilizat, ceea ce este mare lucru, la ora actuala. Este motivul pentru care am ales sa le acordam si noi atentie, mai ales ca este evident ca vin din partea unor persoane din interior, care cunosc realitatile din organizatia PDL Braila.

Opinia unui asemenea membru PDL este ca, de fapt, asa-zisa evaluare politica a directorilor de deconcentrate a fost o “reglare de conturi cu anumiti directori care nu au raspuns unor comenzi personale ale sefilor”:

“Componenta comisiei de evaluarea directorilor, persoanele care fac parte, sunt alese pe criteriul unul al vostru, unul al nostru, la paritate intre BALCAN si BADALAN, face exceptie aici dl ION STEFAN, dupa parerea noastra trebuia sa fie PRESEDINTELE COMISIEI. Componenta ei si atribuirea sefiei lui BALCAN  dovedeste ca nu se vrea o schimbare de fond a situatiei din PDL, este o reglare de conturi cu anumiti directori care nu au raspuns unor comenzi personale ale sefilor. Este o intelegere intre BALCAN si BADALAN de ai plati polite lui DUMITRIU, ex. “oamenii tai nu sunt buni, punem pe ai nostri”.
Ce cauta in comisie ADELA  FRIGIOU, ce moralitate aplica Badalan si Balcan in numirea aceste persoane? Adela Frigioiu, pentru cei care nu stiu, dupa campania electorala din 2008 (parlamentare) nu gaseste 300 milioane lei vechi, mai nou este si trezorierul PDL Braila, dar este omul de casa a lui Badalan.
Staicu Adrian, ce merite mari il recomanda pentru aceasta importanta comisie, raspuns, omul lui Badalan.
DL ION  STEFAN ,DL POTEC GR. ,DL TAMPLARU IONEL, puteau da o alta conotatie,o alta VALOARE acestei comisii.
Suntem curiosi sa vedem daca trece evaluarea (doar nu o fi bac 2011) si dl RADULESCU de la Electrica, poate dl Dumitriu si Badalan se “supara ca ia angajat nepoatele”.

INDIFERENT CE SPUN EI, LA FORMAREA ACESTEI COMISII A CONTRIBUIT SI MATERIALELE  CRITICE CARE CIRCULA PRIN PDL, ” DATI 10 MOTIVE CA SA VA VOTAM” si alte materiale, acestea au fost trimise dlui Dumitriu si Balcan de aprox 1 luna.
Grupul din PDL care doreste SCHIMBAREA IN PDL NU ARE LEGITIMITATE , ALEGERILE AU FOST FRAUDATE. NU AU INTERES PENTRU PDL, AU INTERESE PROPRII. ORG . PDL BRAILA ARE UN MANAGEMENT DEZASTRUOS, ESTE IN DEZAGREGARE”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-