Published On: vin, Aug 12th, 2011

“Botea a incercat sa pastreze un echilibru in invatamant si pe alocuri, a si reusit”

Share This
Tags

* este opinia presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, despre inspectorul scolar general al judetului, Viorel Botea

Viorel Botea si-a pierdut sprijinul politic din partea PDL-ului local pentru ca nu a respectat indicatiile de la partid, care cereau politizarea maxima a invatamantului brailean. Este opinia presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care a declarat astazi ca in general, Botea a avut o atitudine echilibrata, ceea ce, probabil, a displacut conducerii locale PDL. Liderul social – democrat a comentat recenta decizie a sefilor PDL Braila de a retrage sprijinul politic unora dintre directorii de deconcentrate, in cadrul unei conferinte de presa.

“Nu-i stiu pe toti, stiu de Botea, de Agache si de domnul ala mai in varsta… Vorel. Cei de la PDL nu se dezic niciodata in comportament, nu au cum, asta le este conditia, nu pot sa o depaseasca. Eu vreau sa va spun ca Botea, cat de cat, a incercat sa pastreze un echilibru in invatamant si chiar, pe alocuri, a si reusit. A schimbat aproape toti directorii, asa cum si-au dorit unii din PDL, dar probabil ca nu le-a executat ordinele intocmai. Nu ati vazut ce sef de comisie de evaluare au, cine a judecat activitatea acestor directori?! ( deputatul Viorel Balcan – nr.r.) Daca judecati lucrurile astea intelegeti si de ce se doreste schimbarea lor. Octavian Banica, directorul POSDRU, este si el un om echilibrat, eu am avut multe discutii profesionale cu el si chiar a tinut cu Braila. Daca vrei sa il schimbi pe asta si sa pui pe nu stiu cine, inseamna ca… Au ei pe vechea mimoza care a mai fost pe postul asta si care tot trage in stanga si in dreapta, ca sa revina pe el. Dar posturile astea nu se pun dupa cantar, ci dupa gradul de profesionalism pe care il ai, nu daca esti mai greu la cantar, il obtii”, a comentat Bunea Stancu, cu referire la fostul director, Emilia Ioana Voicu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-