Published On: Soare, Aug 7th, 2011

“Balcan foloseste PDL ca pe o mitralera impotriva lui Gheorghe Bunea Stancu, nu si impotriva PSD”

Share This
Tags

* este un punct de vedere publicat, sub protectia anonimatului, pe un blog care, declarativ, militeaza pentru curatenia in PDL Braila

Balcan nu se lupta cu PSD, ci se lupta cu Bunea Stancu si mascheaza acest razboi personal cu pretexte ce tin de politica, folosindu-se de PDL.  Este o idee care ni se pare corecta, vehiculata intr-un material publicat recent, sub pseudonim, pe un blog care se autodeclara ca militand pentru curatirea PDL de uscaturi, dar si pentru prezentarea corecta a activitatii acestui partid. “Activitatea PDL in acest moment este redata in mod eronat, tendentios, malitios, de tv realitatea psd, antene, chiar si tvr infestat cu ziaristii de duzina adusi de dl Lazescu. Vrem sa construim o ARIPA DURA, a PDL, capabil sa anihileze toate, curentele, grupuletele, gastile formate din oportunisti, fripturisti, rataciti din alte paride, aciuati in PDL”, spun cei grupati, anonim, in jurul acestui tel.

In materialul despre care vorbim, intitulat “FENOMENUL DE RESPINGERE”, autorul anonim scrie (citam exact asa cum s-a scris): “Au venit la PDL  multi politicieni, mici mari, din diverse partide politice, liberali, taranisti, pld-istii, mai putini PSD-isti, dar minuni sunt. Negociatorul PDL si  ex secretar general al PDL, dl VASILE BLAGA a reusit sa faca o extractie, a unui parlamentar PSD si adus cu mare zgomot in PDL, a fost o mare realizare, toti parlamentarii care paraseau PSD si PNL se inregimentau in UNPR. Motivul dsale (autorul se refera la deputatul Viorel Balcan –n.r.) de a pleca din psd este destul de obscur, neinteles de nimeni nici astazi, ceeace se observa in mod pregnant si vizibil este o disputa a dsale cu dl BUNEA STANCU pe domenii de afaceri, de viitoare nominalizari, mai mult sunt personale decat de ordin politic. Nu a auzit nmeni, niciodata, cu nici o ocazie un cuvant RAU impotriva PSD.
Cocluzie:dl BALCAN foloseste PDL ca pe o mitralera impotriva lui BGS, nu si impotriva PSD. Motivul este o vendeta personala impotriva acestui om si nu o disputa DOCTRINARA cu PSD. Avea sanse 0 sa fie NOMINALIZAT de PSD la candidatura de PRIMAR al Braliei.
In PDL a fost primit cu rezerve de multi membrii, a fost si este agreat si sustinut de oameni cu interese, oportunistii, frustratii vechii adm. Este respins de foarte multi membrii simpli pdl,care sunt legati de pdl prin simpatia fata de partid,vechimea in partid, simpatia pentru vechea echipa, GIANA SI STANEL,care erau mai omenosi, modesti, seriosi, respectuosi, decat BALCAN si suita lui din PSD si COZILE DE TOPOR PDL.
Este respins de notorietatea negativa a dsle, aroganta, neputinta sa de a rezolva problemele unor membrii de partid. Este respins din cauza slabei pozitii in cond org.,TATUCUL ESTE BADALAN.
Este respins din cauza lipsei de autoritate pe care o are asupra DIRECTORILOR, nu este ascultat,de cei mai importanti,ex INVATAMANT, unde nu a rezolvat majoritatea cererilor membrilor de partid. Este respins din motivul ca dsa are afinitati fata de grupuri de lichele din org.. Este respins si din motivul ca a adus cu dsa multi oameni nepopulari, ingamfati, neseriosi, instabili politic,org.PSD Braila arasuflat usurata ca a scapat de ei.
Este respins ca a promovat in functii de conducere in detrimentul pdl-istilor merituosi, oameni din PSD,care nu au nici un merit de a ocupa aceste functii in PDL astfel, ILINOIU A , DAVID MANINA , BARSAN  EMILIA, ANTIHI ,BOGDAN ,FUSEA M,MIRICA , si altii.
Este incorect, imoral, necinstit, neproductiv,ca acesti oameni sa ocupe aceste functii intrucat nu au VOTAT  NICIODATA CU PDL,au votat cu PSD.
Este respins ca a mintit in legatura cu ce MOTIUNE a votat la alegerea presedintelui PDL, prima data a spus ca a votat BOC, cu alta ocazie a spus ca a votat cum ia dus capul pe fiecare,ce sa intelegi?
Las ca dvs sa judecati acest FENOMEN DE RESPINGERE. CHIRURGUL ESTE BLAGA, BOLNAVUL ESTE PDL, ORGANUL TRANSPLANTAT ESTE BALCAN VIOREL

Comentarii

comentariu

About the Author

-