Published On: Soare, Aug 14th, 2011

“AIUREALA DEMITERII”

Share This
Tags

* este modul in care caracterizeaza un membru PDL Braila, sub protectia anonimatului, decizia conducerii PDL Braila de a retrage sprijinul politic unor directori de deconcentrate

Decizia conducerii PDL Braila de a retrage sprijinul politic unor directori de deconcentrate, dupa o asa-zisa evaluare a activitatii acestora, este caracterizata, chiar de catre unii membri de partid, drept una arbitara. Chiar daca aceste opinii critice nu sunt exprimate cu voce tare, pentru ca ar duce la excluderea persoanelor respective din partid, nemultumitii isi spun, sau, mai bine zis, isi scriu opiniile pe site-uri, sub protectia anonimatului. Ei contesta dreptul unora precum Constantin Dumitriu (presedinte PDL Braila), Viorel Balcan sau Eugen Badalan ( parlamentari PDL) de a evalua, pe criterii neclare si neprecizate oficial, activitatea profesionala a unor directori si mai cu seama, de a le pretinde acestora sa faca politica la serviciu, sub amenintarea ca altfel, isi pierd postul.

Iata o astfel de opinie ( redata cu greselile gramaticale aferente), publicata pe un site care se declara a milita pentru “curatenia” in randul PDL Braila: “Nu este corect, moral, cinstit, ca oamenii numiti in functii de conducere la unitati economice sau de alta natura ale statului sa fie evaluati dupa cum vrea muschii lui BADALAN < BALCAN <DUMITRIU.
Trebuie sa esiste o GRILA de evaluare, pregatire, aptitudini manageriale, varsta, etc. Trebuie sa existe o periodicitate in evaluarea lor. La doi ani sau cat a trecut hai sa evaluam directorii, unii in acest interval putea sa duca de rapa o institutie, putea compromite activitate partidului care la propus.
Nu exista o strategie, o regula in acest domeniu. Evaluarea se face dupa ce CRITERII?
Actiunea poate fi interpretata ca TENDENTIOASA, NELEGALA de catre subiecti. Poate fi interpretata ca o rafuiala, o presiune a altor evenimente sau personala.
NU ESTE CORECT  CA SA CERI UNUI DIRECTOR SA FACA MUNCA DE PARTID SI ACTIVITATE PROFESIONALA, nu are timpul necesar, timpul lui sa fie orientat numai catre asigurarea unui bun MANAGEMENT acolo unde a fost trimis. DIRECTORII CARE PIERD VREMEA PE LA PARTID NU AU TIMP SA SE OCUPE DE PROBLEMELE DE SERVICIU.
Uneori se compromit la locul de munca, din lipsa de timp si alte extra activitati.
PENTRU CE  SUNT  NUMITI  DIRECTORI, PENTRU COTIZATIE SAU A FACE CEVA BUN IN FOLOSUL TARII?
NU ESTE CORECTA NICI O COTIZATIE IMPUSA ARBITRAR, OAMENII MUNCESC PENTRU BANII PE CARE  II PRIMESC CA SALARII. AU ACASA SI EI  COPII, FAMILII DE INTRETINUT, CHELTUELI CA ORICE TANAR.
TREBIUE CA DIRECTORII SA CEARA O EXPLICATIE”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-