Published On: joi, Iul 14th, 2011

Un ciumpalac din Politie i-a furat telefonul unui reporter Infobraila

Share This
Tags

Modelul cretin al inca presedintelui Basescu a fost preluat de un ciumpalac din IPJ Braila. Astazi, in timp ce se afla la fata locului unui accident rutier petrecut pe strada Simion Barnutiu din Braila, mamelucul a indraznit sa-i fure telefonul mobil unui repoter Infobraila, sa-i stearga fotografiile facute la fata locului si sa i-l inapoieze abia dupa ce a fost prevenit ca vom face plangere penala impotriva lui. Motivul: nu vroia sa apara in poza, poate pentru ca este prea gras pentru un politist si prea nesimtit pentru un om cu parul alb.

Abuzul fara precedent al imbecilului arata ca fii ai Brailei care au dorit schimbarea sefului IPJ pentru a-si putea face mendrele au reusit, cel putin din acest punct de vedere, sa destabilizeze o institutie care functiona corect.

Asteptam ca comanda (sic!) IPJ sa ne comunice numele boului care face de ras munca a sute de politisti care vegheaza la linistea noastra, in ciuda masurilor represive impuse de Guvernul Boc, care le taie salariile, nu le da benzina si isi bate permanent joc de ei!

(Caricatura apartine unui criminalist veritabil – SAI)

Comentarii

comentariu

About the Author

-