Published On: mie, Iul 27th, 2011

Un barbat a fost lovit de tren azi-noapte, in gara Lacu Sarat

Share This
Tags

* victima, care are in jur de 45 de ani, inca nu a fost identificata

Un barbat inca neidentificat, in varsta de  42- 45 de ani, a murit in aceasta noapte in satul Lacu Sarat, dupa ce a fost lovit de trenul accelerat Brasov-Galati. Accidentul a avut loc in jurul orei 22, chiar in gara, unde, din cauza intunericului, mecanicul locomotivei l-a vazut pe barbatul aflat pe sine abia cand acesta era la cativa metri in fata sa. Mecanicul a franat, insa garnitura avea viteza si l-a izbit pe omul care a fost aruncat la cateva zeci de metri distanta, murind pe loc. Sefa Garii Lacu Sarat a declarat ca a fost anuntata chiar de catre mecanic de incident, fiindca ea, personal, nu vazuse pe nimeni printre sine, cu cateva minute inainte de sosirea acceleratului.

Anchetatorii au descoperit ca victima mirosea a alcool si banuiesc ca omul era beat cand a incercat sa traverseze liniile de cale ferata, iar din cauza intunericului si a starii in care se afla, nu a observat ca vine trenul. Politistii au gasit in buzunarele victimei un pachet de tigari si o bricheta, insa niciun fel de document de identitate. Oamenii legii au incercat sa afle de la cei cativa sateni veniti la fata locului daca il recunoaste vreunul, insa localnicii sustin ca nu este unul de-ai lor. Satenii banuiesc insa ca barbatul ar putea fi vreun zilier angajat pe la una dintre fermele din apropierea localitatii.

Cadavrul a fost transportat la Morga, pentru efectuarea autopsiei, iar politistii continua cercetarile, in vederea stabilirii cu exactitate imprejurarilor in care s-a produs incidentul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-