Published On: joi, Iul 21st, 2011

Trei infractori in minus pe strazile Brailei

Share This
Tags

In ziua de 19 iulie a.c., intre orele 6.00-12.00, politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au  desfasurat o actiune, pe raza municipiului Braila si in Statiunea “Blasova”, din Insula Mare a Brailei, pentru a gasi infractorii dati in urmarire, impotriva carora au fost emise mandate de executare a pedepsei inchisorii ori sentinte penale de internare in unitati medicale de specialitate.

Cu aceasta ocazie, au fost depistati C.M. (49 de ani), din comuna Greci, judetul Tulcea, urmarit la  nivel national, din data de 23.06.2011, intrucat era condamnat la pedeapsa de 2 ani inchisoare, pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei, S.R. (53 de ani) şi C.G. (44 de ani), ambii din Braila, impotriva carora Judecatoria Braila a luat masura de siguranta a internarii intr-un institut medical de specialitate pana la insanatosire.

Primul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila, iar ceilalti doi au fost internati in Spitalul “Sfantul Pantelimon” Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-