Published On: mie, Iul 27th, 2011

Sondajul liberalilor braileni nu-i facut pe bune

Share This
Tags

* este convingerea presedintelui PDL Braila, Constantin Dumitriu * in sondajul pe care il contesta, Dumitriu n-are nici 10%

Presedintele democrat-liberalilor braileni, Constantin Dumitriu, se comporta precum vulpea, cand e vorba despre strugurii la care nu ajunge, asa ca zice ca sunt acri. Liderul PDL a luat in derandere, intr-o conferinta de presa, rezultatele unui recent sondaj de opinie realizat de PNL Braila, care n-au fost date oficial publicitatii, insa au aparut pe surse, in presa locala. El a lasat sa se inteleaga ca nu da doi bani pe aceste rezultate, pentru ca ele nu exprima realitatea, ci sunt doar o incercare a  PSD si PNL de a manipula opinia publica.

“Cele 2 partide nu reusesc deloc sa se inteleaga si sa aibe acelasi punct de vedere, mai ales ca au facut sondaje de opinie separate. Sondajul PNL, dat publicitatii recent, nu este altceva decat un instrument de manipulare in masa, dorinta lor fiind aceea de a convinge PSD-ul ca la urmatoarele alegeri locale sa aibe paritate in ceea ce priveste numarul de consilieri pe liste”, a declarat liderul PDL Braila.

Pentru ca e convins ca sondajul amintit este masluit, Dumitriu n-a comentat, la modul particular, procentele penibile obtinute de propria persoana in cercetarea de piata comandata de liberali. Nu de alta, dar el are senzatia ca cele circa 7% din optiunile brailenilor, cu care cu onoare figureaza in coada clasamentului politicienilor locali, sunt mult prea putin, fata de audienta lui reala in electorat.

Ramane sa se convinga personal, la alegeri, cate parale… astea… procente face, daca mai are curajul sa candideze pentru presedintia Consiliului Judetean, dupa ce s-a pronuntat, in mai multe randuri, in favoarea variantei de reorganizare administrativ-teritoriala care ar desfiinta judetul Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-