Published On: mie, Iul 6th, 2011

Rizea s-a tinut de cuvant: Amalia Donose, fetita bolnava de leucemie, a plecat la Torino

Share This
Tags

Amalia Donose, fetita bolnava de leucemie din orasul Ianca, judetul Braila, a plecat la Torino, insotita de parinti, la o clinica de specialitate, unde in urma unui consult avansat va primi un tratament, adecvat bolii de care sufera. Acest demers umanitar este posibil datorita deputatului Cristian Rizea, presedintele PSD Diaspora. Amalia a plecat de pe aeroportul Baneasa spre Torino. Pana la aeroport a fost condusa de deputatul Cristian Rizea care si-a exprimat inca o data sustinerea in ceea ce priveste sanatatea Amaliei.

Carmen Amalia Donose este o fetita de doisprezece ani care sufera de leucemie acuta limfoblastica. Boala, descoperita la varsta de sase ani, i-a recidivat, ceea ce implica un nou tratamentul sever si foarte costisitor pentru a se vindeca. Asadar, orice ajutor este foarte important pentru sanatatea Amaliei!

„Asa cum am promis, in calitate de parlamentar de Braila ma voi implica in rezolvarea acestui caz umanitar, care din pacate nu este singurul. Exemplul meu ar trebui urmat de toti parlamentarii! Acest demers este posibil si cu sprijinul domnului Marian Turea, reprezentantul PSD Diaspora la Torino Orice gest este important pentru viata unui copil de doar doisprezece ani!” a declarat deputatul PSD, Cristian Rizea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-