Published On: mar, Iul 12th, 2011

“Porcu” si-a omorat iubita si a fugit in lume – VIDEO

Share This
Tags

* Mircea Costel, zis “Porcu”, a ucis o femeie cu mai multe lovituri de cutit * Infobraila va prezinta imagini in exclusivitate de la locul crimei si de la actiunea politistilor de cautare a bestiei *

Joi, 7 iulie a.c., agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Traian au fost sesizaţi despre faptul că localnica M.D. (54 de ani) este decedată în locuinţă şi prezintă urme de violenţă pe corp. Sub coordonarea procurorului criminalist, echipa de cercetare a efectuat investigaţii la faţa locului şi în teren şi, în urma examinării medico-legale, au stabilit că decesul victimei a survenit ca urmare a unor plăgi înjunghiate la nivelul gâtului, prezentând şi urme specifice de viol. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale s-a stabilit că principalul suspect de comiterea infracţiunilor de omor, viol şi tâlhărie este MIRCEA COSTEL, zis ,,Porcu”, în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe strada Şcolilor, nr.1, din satul Silistraru, comuna Traian, care este fugit de la domiciliu.

În acest sens, poliţiştii continuă verificările în teren şi stau de vorbă cu localnicii pentru aflarea tuturor informaţiilor care pot duce la identificarea locului în care se ascunde suspectul, dorindu-se  depistarea şi prinderea lui. În ziua de 11 aprilie a.c., Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a pus în mişcare  acţiunea penală şi a propus instanţei competente arestarea preventivă în lipsa inculpatului.

Tribunalul Brăila a admis propunerea şi a emis în lipsă mandat de arestare preventivă, pentru primele 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav, violare de domiciliu, tâlhărie şi viol. Poliţiştii de la Biroul Urmăririi al Serviciului de Investigaţii Criminale l-au dat în urmărire la nivel naţional şi continuă cercetările pentru prinderea şi încarcerarea lui.

Rudele lui ,,Porcu” dorm cu frica-n san

Astazi, o echipa complexa de criminalisti a IPJ Braila s-a deplasat in satul Silistraru, pe urmele criminalului Mircea Costel, zis ,,Porcu”. Politistii au cautat indicii despre acesta, in conditiile in care acesta a disparut de la domiciliu. In intentia de a merge pe urmele criminalului, politistii au chestionat mai multi sateni, dar, deocamdata, nu au obtinut detalii importante.

Prezenta politistilor i-a facut pe localnici sa rasufle oarecum usurati, avand in vedere ca, din momentul intamplarii, acestia au fost de-a dreptul terifiati. Chiar familia acestuia, in momentul de fata, se teme ca nu cumva propriul fiu sa se intoarca acasa. ,,De frica acestui nenorocit, stam cu topoarele si batele sub pat, ca sa nu ne ia gatul. Nu e numai criminal, este si hot, ca a fugit si cu bijuteriile din casa. Asta, de mic, mi-a facut numai belele, cred ca-i blestemat. Mai bine, il batea Dumnezeu inainte, mai degraba cadea cu bicicleta, sa-si rupa o mana, sau un picior,decat sa ajunga sa o omoare pe biata muiere”, a declarat pentru Infobraila, mama criminalului.

Haituiti-l: MIRCEA COSTEL, zis  “PORCU”- 43 de ani

Cine poate da relaţii despre prezenţa acestuia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze numărul de urgenţe 112 sau 0239/606.100, cerând interiorul 20163, la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. În scopul urgentării prinderii şi cercetării urmăritului şi pentru detalii suplimentare despre acesta, jurnaliştii acreditaţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila sunt invitaţi să participe astăzi, 12 iulie a.c., la orele 10.00, la o conferinţă de presă care va avea loc la sediul inspectoratului, strada Mihail Sebastian, nr. 10-12, şi va fi susţinută de comisar şef Drăgan Marcel, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-