Published On: mie, Iul 27th, 2011

Ponturi pentru brailencele interesate de turismul de shopping

Share This
Tags

* lunile iulie si august sunt ideale pentru persoanele interesate de marile reduceri la preturile pentru imbracamintea de firma * destinatiile pentru shopping sunt in aceasta perioada Italia, Grecia, Spania sau Austria

Intr-o perioada de vacante, in care brailenii isi petrec concediile la munte sau la mare, sunt si persoane care prefera sa calatoreasca in strainatate pentru altceva decat a vizita monumente istorice sau a sta la soare in statiuni exotice. Mai concret, unele doamne sunt mai atrase de vizitele in mall-uri si magazine unde pot gasi haine de firma, la preturi extrem de rezonabile.

In Italia, perioada  de soldare a inceput deja in a doua decada a lunii iulie, cand se puteau cumpara haine cu preturi cu cel putin 30% mai mici decat in mod normal. Reducerile continua, succesiv, pana la 50%, pana cand marfa se vinde. Si in Grecia, reducerile de preturi au inceput la mijlocul lunii iulie.

In Austria, proprietarii de magazine reduc preturi cand doresc, in lunile iulie sau august, neexistand o reglementare legala care sa le impuna o anumita perioada din an. Aceeasi elasticitate legislativa exista si in Germania unde, de obicei, perioada de soldare incepe la finele lui august.

In Spania şi Portugalia perioadele de soldare sunt reglementate prin lege: 1 iulie-31 august, in Spania, respectiv de 7 august-30 septembrie, Portugalia. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-