Published On: joi, Iul 28th, 2011

Ponta: Guvernul vrea sa achite sumele obtinute de profesori si magistrati in justitie, dar apoi sa le impoziteze mai mult

Share This
Tags

Guvernul vrea sa achite sumele pe care profesorii si magistratii le-au obtinut in justitie, dar apoi sa le impoziteze cu un procent mare, a declarat astazi presedintele PSD, Victor Ponta, in urma intalnirii cu reprezentantii FMI, Comisiei Europene (CE) si Bancii Mondiale (BM).

Practic, potrivit lui Ponta, dupa ce va achita sumele pe care profesorii si magistratii le-au obtinut in instanta, Guvernul urmareste sa le impoziteze cu un procent mare.

„Nu pot decat sa salut ideea socialista, evident, intre ghilimele, a faptului ca Guvernul Boc se gandeste la impozit progresiv. Este foarte bine, ma bucur ca s-au convins si ei. Nu sunt seriosi, eu nu intamplator sunt ironic la adresa lui Boc”, a declarat luni Ponta, dupa intalnirea cu reprezentantii celor trei institutii internationale.

O delegatie a USL a avut luni o intalnire cu reprezentantii FMI, CE si BM. Reprezentantii Uniunii, Victor Ponta, Daniel Constantin, Adrian Nastase, Claudiu Doldu si Ovidiu Silaghi au abordat teme care vizeaza situatia financiara a Romaniei, in contextul crizei mondiale.

Totusi, Ponta nu a explicat cum a ajuns la aceasta concluzie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-