Published On: joi, Iul 21st, 2011

Piratii de pe Dunare au fost prinsi

Share This
Tags

* In aceasta dimineata, lucratorii de la Politia Transporturi  au descoperit in locuintele pradatorilor barjei „Sfantul Andrei”, din apropierea localitatii Gropeni, mai multe bunuri furate *

La primele ore ale acestei dimineti, echipajele de la Politia Transporturi, au pornit inca o data pe drumurile judetului Braila, pentru a-si face datoria.Astfel,  pe baza informatiilor adunate in timpul cercetarilor, acestea au organizat si efectuat o razie la locuintele persoanelor suspectate de atacul navii “Sfantul Andrei”.

“Echipele din cadrul Serviciul Politia Transporturi Galati, cu sprijinul IPJ si IJJ Braila, sub comanda comisarului sef Crintea Costel, seful Politiei Transporturi Braila, au efectuat patru descinderi si perchezitii in comuna Gropeni, la locuintele a patru suspecti despre care exista informatii ca au participat la furtul de pe nava “Sfantul Andrei”, a declarat comisar sef Hahui Petrica.

In locuintele suspectilor s-au gasit cincizeci si una de plase de pescuit monofilament, doua instalatii electrice pentru pescuit, un generator de curent, trei motoare de barci, sapte kilograme de puieti specia sturion si o tona si jumatate de orz, toate bunurile find estimate la o valoare de 12.000 de lei. Din cercetarile efectuate la fata locului rezulta ca cei patru suspecti desfasurau activitati ilegale de pescuit pe Dunare si sustrageau bunuri de pe nave.

In prezent, acestia sunt cercetati pentru furt, braconaj piscicol si detinere de scule de pescuit interzise.

Reamintim cititorilor nostri ca nava “Sfantul Andrei” a fost pradata in noaptea zilei de 12 iulie, la kilometrul 128, in apropierea comunei Gropeni, de pe aceasta fiind sustrasa  o tona si jumatate de orz.

Comentarii

comentariu

About the Author

-