Published On: mie, Iul 27th, 2011

Peste 350 de controale facute de ARR Braila, in prima jumatate a anului

Share This
Tags

* in urma verificarilor amintite, au fost date sanctiuni de peste 1 milion de Ron

In prima jumatate a acestui an, inspectorii Agentiei Braila a Autoritatii Rutiere Romane au realizat 197 de controale in trafic si 176 de controale la sediul operatorilor de transport. Au fost verificate un numar de 2.936 vehicule, dintre care 2.354 vehicule transport marfuri generale, 303 vehicule transport persoane si 279 vehicule transport marfuri periculoase. In urma controalelor efectuare, au fost intocmite, pentru doferite nereguli, un numar de 248 procese verbale, valoarea totala  a sanctiunilor fiind de 1.050.500 R0N.

“Pentru realizarea indicatorilor si sarcinilor proprii pe anul 2011, ne propunem: * supravegherea modului de efectuare a transporturilor de produse periculoase * verificarea lunara a modului de desfasuarare a activitatii in autogarile din Braila * verificarea periodica a societatilor care desfasoara activitati conexe transporturilor”, se arata intr-un raport al sefului ARR Braila, Marian Sirbu.

La Autoritatea Rutiera Romana, Agentia Braila sunt licentiati in prezent 428 operatori de transport, din care 317 pentru transport marfa, 71 pentru transport persoane si un numar de 40 de intreprinderi care efectueaza transport in cont propriu, cu un numar de 596 autovehicule.

Comentarii

comentariu

About the Author

-