Published On: lun, Iul 25th, 2011

A scapat de viol, lovindu-si atacatorul cu o piatra

Share This
Tags

* este cazul unei tinere de 23 de ani din comuna Zavoaia

O sateanca din localitatea Zavoaia a trecut printr-o spaima sora cu moartea, dupa ce un consatean de numai 18 ani a atacat-o in miez de noapte, cu gand sa-si satisfaca poftele animalice cu ea.

Carmen S., in varsta de 23 de ani, fusese la plimbare, in centrul comunei, cu prietenele si se singura intorcea catre casa, cand a fost prinsa de un individ care a trantit-o in iarba, cu gand sa o violeze. Tanara s-a zbatuit si a incercat sa strige dupa ajutor, insa atacatorul, Ionut C., de 18 ani, din aceeasi localitate, a lovit-o cu pumnii in cap, pentru a o reduce la tacere. In plus, el i-a smuls din mana telefonul mobil, pentru a se asigura ca aceasta nu suna dupa ajutor. In timp ce individul  incerca sa-i smulga hainele de pe ea, victima, culcata la pamant, a nimerit cu mana o piatra, cu care l-a lovit pe consateanul sau in zona capului. Profitand de un moment de dezorientare al agresorului, care a dus mainile la cap, fata a reusit sa se ridice din tufe si a fugit acasa, unde a ajuns cu fata tumefiata, descaltata, cu hainele rupte si in stare de soc. Ea a povestit totul parintilor, care au chemat imedat politia.

“ Ne-am speriat cand  am vazut in cel era, plangea, era batuta si avea fata umflata. Ne-a povestit ca a atacat-o un individ din sat, ca i-a luat telefonul si a incercat sa o violeze. Noroc ca a gasit piatra aia si l-a lovit, ca cine stie ce-i facea ala, putea sa o omoare. A venit acasa desculta, ca ii ramasesera pantofii in tufe, unde o trantise ala. Nu mai avea nici telefonul mobil si nici ochelarii”, a povestit tatal tinerei, Vasile S. (foto)

“Politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei si de la politia comunala au demarat cercetarile si l-au depistat si adus la cercetari pe cel reclamat, care a recunoscut ca a deposedat-o, prin violenta, pe victima de telefonul mobil si apoi, a incercat s-o violeze. Telefonul mobil a fost recuperat de la autor si predat tinerei. Agresorul a fost retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de talharie si tentativa de viol si a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei, cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de Politia braileana.

Comentarii

comentariu

About the Author

-