Published On: joi, Iul 14th, 2011

Etnobotanicele fac ravagii la Penitenciarul Tichilesti

Share This
Tags

Cinci detinuti, aflati in regim semideschis, cu varste de peste 18 ani, de la penitenciarul de minori si tineri Tichilesti au cazut, astazi, victime ale drogurilor legale. Agentii de paza aflasera anterior ca au fost introduse in penitenciar etnobotanice, foarte asemanatoare cu tutunul, si astfel, au inceput sa perchezitioneze fiecare camera, gasind aproximativ  un centimetru cub de plante legale intr-una dintre celule. Doar atat a ramas dupa ce detinutii isi fabricasera tigari din etnobotanicele procurate si le consumasera, de teama sa nu fie descoperiti. In momentul in care au fost insotiti la masa de pranz, tinerii au inceput sa aiba manifestari ciudate, uitandu-se in gol, si devenind foarte agitati, in cele din urma facandu-li-se foarte rau, incat politistii au fost nevoiti sa cheme trei echipaje de ambulanta.

,,S-a primit solicitare din interiorul penitenciarului Tichilesti. Mai multe persoane au consumat etnobotanice. Ambulanta ajunsa la fata locului a identificat doar doua persoane in stare foarte grava,care au fost transportate de urgenta la UPU”, a declarat Silviu Radu, managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Braila. Ceilalti trei au fost stabilizati la fata locului.

In prezent se fac cercetari pentru a se descoperi cine a reusit sa aduca plantele etnobotanice in interiorul penitenciarului.,,Inca nu avem cunostinte cum a putut sa fie introdusa acea substanta. Ulterior, sigur vor suporta rigorile unor sanctiuni. Le este interzis sa consume astfel de substante”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-