Published On: mar, Iul 19th, 2011

Discoteca Groazei

Share This
Tags

Să fii PDL-ist e bine astăzi. Punem punct şi nu semnul exclamării pentru că aşa ar trebui să se întâmple şi cu nesimţirea unora care, dacă au dat şi ei o şpagă la partid, se cred miezul din dodoaşcă. Este şi cazul unor fani portocalii, clanul Serghei, ajunşi mari cârciumari şi club-eri după ce vindeau în anii ’90 plăcintă cu brânză, telemea sau burduf.
Astăzi, pe motivul de şpăgi enumerat mai sus, dar şi pe baza unor cafele inocente băute cu viceprimarul Doiniţa Ciocan sau cu ofiţeri de poliţie ramoliţi, clanul dă la tot cartierul muzică cât (sic!) cuprinde. O dă atât de tare că şi la Spitalul Judeţean nu mai e nevoie de operaţie ca să-ţi scoată apendicele. Mai mult, bolnavii sunt obligaţi noaptea să asculte tot felul de dedicaţii ale pseudoşmecherilor de cartier care dau năvală la cel mai de prost gust summer-club din sud-estul României.
Reporterii Infobrăila au reuşit să pătrundă ziua în clubul cu pricina, pentru că noaptea multe lucruri par frumoase şi în regulă. Sub lumina necruţătoare a bliţurilor noastre a apărut adevărata faţă a clubului, în fapt un cort ceva mai mare decât în MASH, cu o podea din scândură neceruită, vopsită negru, ca să se asorteze cu unghiile clienţilor care-i trec pragul. Dacă activitatea clubului ar fi ca la carte, prin asta înţelegând şi faptul că este nevoie de niscaiva autorizaţii pentru a zdruncina timpanele celor din jur, ca să nu mai vorbim că tare mult am vrea să ştim ce autoritate din România a dat avizul pentru ca dansatoarele din buric ale clubului să-şi zbuciume fesele pe deasupra băuturilor oferite cu artă de barmanii clubului.
Suntem convinşi că domnul primar Simionescu ar fi luat sigur măsuri, dacă ar fi ştiut ce se întâmplă acolo, ar fi luat măsuri drastice, aşa cum a făcut în cazul câinilor vagabonzi, al gropilor din trotuar, al spaţiilor verzi, a gunoaielor şi a multor probleme rezolvate cu succes până acum. Sau, cumva aceste probleme nu sunt rezolvate?!

Comentarii

comentariu

About the Author

-