Published On: joi, Iul 14th, 2011

Deputatul PSD Cristian Rizea despre atacurile lui Patriciu: “Va propun ca in articolul urmator sa ma prezentati ca si posibil criminal al Elodiei”

Share This
Tags

Deputatul PSD Cristian Rizea a transmis urmatorul drept la replica pentru articolele aparute in publicatia „Adevarul”: “Ma bucur de interesul pe care-l aratati persoanei mele prin promovarea mea in ziarul dumneavoastra! Se pare ca activitatea mea politica, si ma refer in mod special aici la extinderea PSD Diaspora, a inceput sa dea frisoane adversarilor politici, fapt pe care il apreciez in mod special, in contextul in care doar in ultima saptamana s-au autodizolvat mai multe filiale ale PDL Diaspora!

Am aflat  cu stupefactie ca intre timp ati ajuns la concluzia ca acum 7 ani am luat nu stiu ce bani de la persoanele cu dizabilitati, un lucru total neadevarat, mai ales in contextul in care acea speta contractuala a fost verificata la vremea respectiva de Curtea de Conturi in dauna careia am castigat in instanta, Definitiv si Irevocabil prin dosarul nr. 3025/CA/2005 de la Tribunalul Bucuresti,  decizie certificata in data de 7.02.2006! Tot aceasta speta contractuala a facut obiectul cercetarii si a altor institutii ale statului, finalizandu-se cu neinceperea urmaririi penale atat la DNA (ordonanta nr. 113/P/2007 din 28.05.2008), cat si la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (rezolutia din 22.10.2009 privind dosarul nr.492/P/2009),  documente cu care va stau oricand la dispozitie! Cu siguranta e o pura intamplare faptul ca ati ,,omis” sa aduceti la cunostinta cititorilor dumneavoastra, solutiile date in aceasta speta contractuala chiar de institutiile abilitate ale statului !

Inteleg ca implicarea numelui meu intr-un caz in care personajele principale sunt persoane cu dizabilitati, creeaza o emotie speciala in randul cititorilor ziarului dumneavoastra, atragandu-mi cu siguranta oprobriul public mult asteptat! In acest sens, va propun ca in articolul urmator sa ma prezentati ca si posibil criminal al Elodiei, mai ales ca pana azi, acest caz a ramas o necunoscuta din punct de vedere juridic! Cu siguranta vizualizarile pe internet si vanzarile ziarului vor cunoaste o crestere semnificativa!

Totodata vad ca ati devenit si un ziar plin de umor pentru ca aflu cu uimire ca pe soacra mea o cheama Sterian Jana, aspect pe care cu siguranta ar fi trebuit sa-l stiu si eu in ultimii 9 ani de cand sunt casatorit! Inutil sa mai precizez ca totul este o minciuna, pentru ca in mod contrar, normal ar fi fost sa  probati cu documente afirmatiile pe care le faceti, documente care din pacate pentru dumneavoastra, nu exista!

Daca totusi veti dori sa faceti referire si la studiile pe care le am si pe care majoritatea membrilor din actualul guvern din pacate nu le au, v-as sugera sa exemplificati ca sunt absolvent de Politehnica, unde sunt si doctorand in prezent, ca sunt absolvent al cursului post universitar de Drept International de la Universitatea Bucuresti, ca sunt absolvent cu nota 10 al Colegiului Superior de Siguranta Nationala din cadrul Academiei Nationale de Informatii, si de asemenea, cursant al Salzburg Seminar ca urmare a unei burse pe politica externa  acordata de Guvernul SUA! Cu siguranta cu astfel de lucruri nu ma veti promova in ziarul dvs, deoarece nu sunt pe targetul publicatiei dvs si veti continua sa ma denigrati in stilul caracteristic, devenit deja cotidian!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-