Published On: mar, Iul 19th, 2011

Violatorii scapă fără să dea socoteală legii

Share This
Tags

* O tânără din Însurăţei, care trăieşte drama unui viol, îi lasă pe agresori să scape nepedepsiţi, de teama răzbunării

Duminică dimineaţă, la orele 5.00, M.V., alături de prietena sa, P.I. şi de alţi doi prieteni, L.V. şi P.G.,  şi-au dat întâlnire într-o staţie Peco din oraşul Însurăţei, cu alţi câţiva tineri, pentru a rezolva un conflict mai vechi, privind distrugerea autoturismului unuia dintre ei. Discuţiile au degenerat, însă. Conform lui M.V., unul dintre tineri s-a urcat în autoturismul în care se afla fata şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. L.V. a încercat din răsputeri să o apere pe fată, dar a fost luat la pumni de tinerii din tabăra adversă. M.V. a sesizat Poliţia cu privire la cele întâmplate, un echipaj deplasându-se la faţa locului.

Înspăimântată că agresorii s-ar putea întoarce să se răzbune dacă tânăra face publică fapta acestora, ea a declarat că nu îşi însuşeşte reclamaţia şi nu doreşte să depună plângere pentru viol, susţinând că totul s-a întâmplat cu acordul ei. De asemenea, L.V. nu a dorit să depună plângere pentru lovire sau alte violenţe.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au stabilit că cei trei s-au deplasat cu autoturismul lui P.G. în oraşul Însurăţei pentru a discuta cu nişte tineri care i-au distrus anterior parbrizul şi, pe fondul unui conflict spontan, L.V. a fost agresat. De asemenea, unul dintre tineri a urcat în autoturismul în care se afla fata şi a întreţinut raport sexual cu aceasta, fără a o forţa în vreun fel. Cauza va fi înaintată spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-