Published On: lun, Iul 25th, 2011

Cu 7 jucatori noi în primul 11, CF Braila a învins cu 7-1 pe Fortino Ianca

Share This
Tags

CF Braila a început sa semene a echipa de fotbal!

Odata cu venirea la echipa a lui Ion Viorel în functia de antrenor principal, la CF Braila a început sa se vada „mana” unui profesionist care-si cunoaste pe deplin meseria. Daca în urma cu o saptamana (cu Ion Viorel în tribuna) brailenii pierdeau cu 1-2 disputa cu noupromovata în liga a III-a Conpet Ciresu, in ultimile zile CF Braila arata mult mai bine la toate capitolele. Mai întâi, noul antrenor a reusit sa convinga nu mai putin de sapte jucatori sa semneze deja cu gruparea braileana contracte care-l determina pe Ion Viorel sa viseze la liga I!! Cei care au parafat deja actele cu gruparea braileana sunt Calin, Budur si Odvos (toti veniti de la Gloria Buzau), Neacsu si Voicu (de la Gaz Metan Craiova), Vlaicu (de la Politehnica Iasi) si Ion Gabriel (Dinamo II Bucuresti) toti acestia fiind utilizati în partida amicala castigata cu 7-1 (4-1) de CF Braila în fata echipei Fortino Ianca. Chiar daca miercuri echipa antrenata de Viorel Ciucasu a eliminat din Cupa României cu un categoric 10-2 pe Partizanul Merei, gruparea din Ianca nu putut face nimic în fata iuresului brailean, singura consolare a oaspetilor fiind eurogolul marcat de Mladin cu o „torpila” de la 35 de metri, la singurul sut pe spatiul portii expediat de oaspeti pe tot parcusul jocului!!

CF Braila a atacat în valuri pe toata durata partidei, dar nu a marcat decât sapte goluri prin Moise (3), Henry, Bogdan, Olenic, si Ilie, ratand în schimb cel putin tot atatea ocazii uriase de a înscrie. Dupa meci, antrenorul Ion Viorel ne-a declarat oarecum satisfacut de jocul echipei: „Echipa a facut un joc foarte bun, mai ales în prima repriza în care am folosit si toate achizitiile certe facute pana acum, si ma bucura faptul ca cei trimisi pe teren au respectat cu strictete toate indicatiile tactice pe care le-am dat. Suntem înca în cautarea unui 11 de baza, si este deocamdata foarte greu sa-l alcatuim, dar daca vom avea alaturi pe toti aceia care doresc binele fotbalului brailean (si aici ma refer nu numai la oficialitatile publice locale care ne sprijina din toate puterile), va asigur ca vom face o echipa competitiva iar în anul competitional 2012-2013 vom încerca sa promovam în liga I!! Stiu ca obiectivul este unul îndraznet, dar nu este unul imposibil de realizat, iar Braila merita o echipa în primul esalon!” – a precizat noul tehnician de la CF Braila.

Dupa aceasta partida CF Braila va intra începând cu data de 25 iulie într-un stagiu de pregatire centralizat, ce va avea loc în statiunea Lacu Sarat, iar în saptamana care urmeaza va mai juca un alt meci amical, la Galati, cu Otelul II din localitate.

În amicalul cu Fortino Ianca, antrenorul Ion Viorel a folosit urmatorii jucatori pentru CF Braila: Budur – Bosoi, Ivan, Ion Gabriel, Neacsu – Punga, Odvos, Calin, Voicu – Henry, Moise (în prima repriza); În partea a doua au mai fost fost utilizati Leu (portar), Panzaru, Balaban, Bogdan, Ilie, Necoara, Olenic, Costache, Boghitoi, Danita, si Vlaicu (jucatori de câmp).

Pentru Fortino Ianca, antrenorul Viorel Ciucasu a folosit urmatoarea formula de echipa: Dimache – Constantin, Mladin, Stanciulescu, Stanciu – Zagan, Bratosin, Irimia, Vâlcu – Toni, Iliescu. Au mai jucat: Ro]u, Catalin Gatiu, Petrache, Sterpu, si Sârbescu.

Au arbitrat foarte bine: Ionel Ivan (centru) – Marius Bratianu si Raul Perianu (asistenti).

Comentarii

comentariu

About the Author

-